Sony Xperia X officiella: den nya Sony-kameratelefonen med prediktiv autofokus (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony Xperia X officiella: den nya Sony-kameratelefonen med prediktiv autofokus (video)

I pressevenemanget som ägde rum tidigt i morse vid öppningen av Mobile World Congress 2016Sony presenterade officiellt en ny familjesmartphone Xperia. Detta är dock inte en Xperia Z, än mindre en topp i sortimentet redo att ta platsen för den senaste Z5. Enheten i fråga kallas faktiskt Sony Xperia X!

Sony definierar sin nya Sony Xperia X som en kameratelefon. Vi hittar en sensor ombord 1/2,3″ Exmor RS från ben 23 megapixlar med autofokus hybrid förutsägandemjukvarustabilisering Stadigt skott och processor BIONZ. Det finns också en speciell funktion definierad “Spontan fångst“som lovar snabb fokusering med val av motiv och eliminering av rörelseoskärpa.

För tillfället informerar den italienska divisionen av Sony oss att det nya sortimentet av Xperia X-enheter kommer att finnas tillgängligt med start i sommar i de fyra färgerna som anges i listan över enhetens tekniska egenskaper till det rekommenderade priset på 599 €.

Låt oss ta en titt på officiell video av enheten och några bildermedan du på den här länken kan hitta vår förhandstitt från MWC 2016. Ah, kolla in de andra modellerna i X-serien också!

Relaterade artiklar

Back to top button