Sony Xperia X och Xperia XA visas i Italien på ePRICE

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony Xperia X och Xperia XA visas i Italien på ePRICE

Lanseringen av serien närmar sig Xperia Xäven Italien, och två av tre av de förväntade modellerna av Sonyfinns nu på förboka på ePRIS: låt oss prata om Sony Xperia X Och Sony Xperia XA.

Båda finns i båda Italien garanti än Europa, men det förra är billigare, så det finns inte mycket anledning att överväga det senare. När det gäller Xperia X har vi modellen roséguld, vit, svart och limeguld; alla al pris på 616,99 €. När det gäller Xperia XA har vi alltid samma fyra färger (roséguld, vitt, svart och limeguld), men på pris 299 €.

Mycket frånvarande: Sony Xperia X Performance, toppmodellen, som ännu inte finns med i listan över den välkända återförsäljaren. I vilket fall som helst är inget leveransdatum angivet, därför kan det också komma fram före den faktiska försäljningen.

LÄS ÄVEN: Sony Xperia X, vår förhandsvisning (foton och videor) | Sony Xperia XA, vår förhandsvisning (foton och videor)

Vi påminner dig bara om att inte ta dessa siffror som definitiva, eftersom det är möjligt att de kan ändras före ankomsten av smartphones i fråga, precis som hände för några dagar sedan med HTC 10.

Relaterade artiklar

Back to top button