Sony Xperia X Compact: kungen av kompakta smartphones är tillbaka, kommer han att vara här för att stanna? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony Xperia X Compact: kungen av kompakta smartphones är tillbaka, kommer han att vara här för att stanna? (Foto)

Sony Xperia X Compact Official – Sonys konferens live från IFA i Berlin tjänade företaget att presentera också Sony Xperia X Compactden nya kompakta smartphonen från det framgångsrika Compact-sortimentet som denna gång är en del av den senaste Xperia X-familjen. Låt oss ta reda på vad den har i beredskap för oss.

Lägre introduktionspris till Z5 Compact, diskret hårdvaratack vare 3 GB RAMtill 32 GB internminne (utbyggbart) och processor Snapdragon 650 exa core och framför allt kompakt storlek tack vare 4,6″-skärmen. Sony tar sedan till sig USB typ-C för sina nya modeller och saknar ingenting ens ur fotografisk synvinkel.

Du kanske har märkt huset för sensorerna bredvid den bakre kameran. Förutom den klassiska LED-blixten hittar vi även den laser autofokus det är en RGBC-IR-sensor för att fånga allt synligt och infrarött ljus. På mjukvarusidan hittar vi Android 6.0.1 Marshmallowbör uppdateringen till Android 7.0 Nougat garanteras.

Vi hittar även läget SteadyShot Intelligent Active Mode för mjukvarustabilisering på fem olika axlar.

Några ord också på 2 700 mAh-batteriet: förutom att vara utrustad med Quick Charge 2.0 har en mjukvarugimmick som låter dig sakta ner laddningen av din enhet över natten så att stressa batteriet så lite som möjligt. När den når 90 % laddning kommer laddningsfasen att sakta ner på ett klokt sätt, vilket gör att du kan ha maximal autonomi när du vaknar.

Sony Xperia X Compact kommer att finnas tillgänglig från och med innevarande månad24 septembertill Rekommenderat pris på 449 €ett pris som därför är lägre än lanseringspriset för Xperia Z5 Compact.

Vi väntar på bekräftelse på priset men vi är ganska säkra på att detta är det slutgiltiga lanseringspriset. Håll utkik efter vår liveförhandstitt från IFA i Berlin.

Relaterade artiklar

Back to top button