Sony Xperia M Ultra kan vara den 6-tums phablet med det högsta megapixeltalet någonsin

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony Xperia M Ultra kan vara den 6-tums phablet med det högsta megapixeltalet någonsin

Enligt en kinesisk källa, som du ser porträtterad i slutet av artikeln, Sony skulle förbereda lanseringen av en phablet mycket intressant ur fotografisk synvinkel, eftersom den är utrustad med två högupplösta bakre sensorer. Det borde vara Xperia M Ultratidigare känd som Xperia M6.

De skärm av Xperia M Ultra skulle därför vara en 6 tum full HD IPSmed egenskaper som liknar den hypotetiska displayen HDR av Xperia X Premium (men det är inte på något sätt specificerat att detta är också), tillsammans med processorn Snapdragon 652 och från 3 GB LPDDR4 RAMmed mer 32 GB internminne. Än så länge inget alltför ur refrängen, men nu kommer den i bra form.

På baksidan skulle vi faktiskt ha två 23 megapixel sensorer: en med en 24 mm f / 2,0 och den andra från 75 mm f / 2,2båda med mjukvarustabilisering (och vi har redan sett tidigare hur bra Sonys mjukvarustabilisering är). Det skulle därför med största sannolikhet vara två oberoende kameror, lite som redan sett på LG G5, och som inte fungerar unisont, som på Huawei P9.

LÄS ÄVEN: Sony släpper Android N för Xperia Z3

I fronten istället ska vi hitta en sensor från 16 megapixlar med lins från 25 mm och f / 2,0alltid med OSS-stabilisering (optiskt stadigt skott); för totalt 62 megapixlar totaltmer än någon annan Android vi kan tänka oss hittills.

För att komplettera bilden: 4 280 mAh batteri med Quick Charge 3.0, fingeravtrycksläsare och dörr USB typ-C. Och bara för att lägga mer bränsle på elden, tillsammans med Xperia M Ultra, bör Sony också lansera Xperia C6 Ultra, som vi redan hade sett tidigare.

Kommer allt att vara sant? Svårt att säga nu, men visst är denna Xperia M Ultra mycket frosseri på pappret, även om upplösningen inte är allt. Men att Sony, förutom att göra utmärkta sensorer, också lär sig att utnyttja dem ordentligt? Det får vi snart veta, men fråga oss inte när, för det är inget snack om datum just nu.

Relaterade artiklar

Back to top button