Sony Xperia E5 är en ny smartphone “med en ikonisk design” utrustad med Smart Cleaner (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony Xperia E5 är en ny smartphone “med en ikonisk design” utrustad med Smart Cleaner (foto)

XperiaTM E5 kombinerar Sonys ikoniska design och prestanda för att göra vardagen enklare för användarna

  • Designad för hög prestanda med supereffektiv processorkraft, utbyggbart minne och ett batteri som ger upp till två dagars batteritid1
  • Den mycket lyhörda Sony-kameran anpassar sig automatiskt till omgivningen för att säkerställa skarpa, levande bilder varje gång
  • Sonys slimmade design och intuitiva Xperia-gränssnitt gör alla aktiviteter enkel och rolig

Milano, 31 maj 2016Sony Mobile Communications tillkännager Xperia E5, en rolig, lättanvänd smartphone som kombinerar Sonys avancerade prestanda och fotografisk teknik till ett överkomligt pris.
“Xperia E5 är resultatet av ett kompromisslöst tillvägagångssätt mellan funktionerna som erbjuds av smarttelefonen och marknadssegmentet den riktar sig till”, säger Tsutomu Sato, Director of Product Marketing på Sony Mobile Communications. till ett överkomligt pris bra prestanda, fotografisk teknik och design , egenskaper som ofta förknippas med toppmoderna enheter ”.

Pålitlig prestanda med tre saker att göra mer – en snabb processor, stor minneskapacitet och upp till två dagars batteritid

Kombinationen av prestanda och kraft är baserad på MediaTek MT6735-processorn som – tack vare sin avancerade Quad-core-plattform och snabba 4G LTE-nätverk – garanterar uppslukande och engagerande multimediainnehåll, spel och webbupplevelser på mobilen.

Att ladda ner och lagra innehåll är ännu enklare tack vare det utbyggbara minnet upp till 200 GB via microSD, för att säkert vara värd för applikationer, musik, bilder och spel som du inte kan vara utan.

Det långvariga batteriet i Xperia E5 garanterar en autonomi på upp till två dagar: du kan ladda ner appar, titta på strömmande videor och surfa på sociala nätverk utan att regelbundet behöva lita på batteriladdaren.

Tillgänglig i Graphite Black and White-varianter, denna kraftfulla funktionsuppsättning är inkapslad i 8,2 mm tjock och väger bara 147 g, för att ligga naturligt och bekvämt i handen.

Fantastiska bilder, alltid – det har aldrig varit lättare att ta fantastiska bilder med en smartphone

Med Xperia E5 är det enklare att ta bilder av både den bakre och främre kameran – 13MP respektive 5MP – som känner igen vad du fotograferar och var. Faktum är att funktionen Auto Scene Recognition analyserar landskapet – oavsett om det är en bild på en nyrätt eller en selfie – och justerar inställningarna för kvalitetsbilder. Dessutom kan du, tack vare den valfria HDR-funktionaliteten, säkerställa skarpa och fantastiska bilder på en 5-tums HD-skärm.

Kameragränssnittets svepkontrollteknik gör det enklare att växla mellan lägen och den nya “Dela”-knappen låter dig omedelbart ladda upp dina bilder till Instagram, Twitter eller Facebook med några enkla klick.

Det fungerar alltid – adjö till långsamma anslutningar, frysningar och oändliga nedladdningar

“Smart Cleaner” arbetar flitigt i bakgrunden för att alltid säkerställa maximal kraft som är tillgänglig för Xperia E5, vilket automatiskt tar bort oanvända processer och cachedata. Resultatet är en smidig upplevelse och en enhet med större autonomi.

Introducerad i hjärtat av Xperia 2016-portföljen, “Xperia tips” är den personliga assistenten som intelligent ställer in sig på användarnas preferenser, ger relevanta och aktuella råd direkt på skärmen för att få ut det mesta av din Xperia E5.

Dessutom hjälper det nya gränssnittet för “Introduktion till Xperia” dig att ställa in din smartphone och börja använda den på några minuter, tack vare synkroniseringen av kontot, vilket möjliggör perfekt migrering av innehåll och anpassade appar från den tidigare enheten .

Xperia E5 kommer att finnas tillgänglig på utvalda marknader – inklusive Europa, Latinamerika, Mellanöstern och Afrika – med start i slutet av juni 2016.

Relaterade artiklar

Back to top button