Sony Xperia A2 Ultra från DxoMark: inte överraskande men övertygande, och inte bara för selfies (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony Xperia A2 Ultra från DxoMark: inte överraskande men övertygande, och inte bara för selfies (foton)

Också en av de senaste mellanklasserna av Sony det passerade genom de skickliga händerna, i fotografiska termer, av DxoMarkoch domen är i linje med enhetens filosofi. Xperia A2 Ultra har mottagit 75 poäng från recensionen, kommer att placeras strax under Galaxy A8 (2018) och uppåt iPhone 6 Och Nexus 6P i DxoMark-rankingen.

Bilderna tagna av Xperia A2 Ultra är bra i dagsljus och även att använda blixten färgåtergivning visar sig hålla en bra standard. Kameran bevarar bildens konturer väl när det gäller färgåtergivning med a låg ljudnivå. Tyvärr lider bilderna som tagits av Sonys enhet av en förlust av detaljer och de erbjuder inte ett brett dynamiskt omfång lika väl som närvarande några artefakter i vissa situationer.

När det gäller video-Xperia A2 Ultra klarar sig bra vad gäller exponeringsbedömning vid svaga ljusförhållanden och exponeringsanpassning när ljuset förändras.

Även där färgåtergivning är trevligt och den stabilisering är effektiv även under gångförhållanden. Synd för brist på detaljer i alla ljusförhållanden ochautofokus som inte svarar i svaga ljusförhållanden.

Generellt sett överraskade inte Sonys enhet men gjorde den heller inte besviken. Självklart du bör inte förvänta dig bra prestanda från sin kamera och det är definitivt inte en av dess starka sidor. I galleriet lämnar vi dig ensammanfattningsbild av testet utfört av DxoMark, medan vi hänvisar till länken till källan för alla detaljer som rör det.

Relaterade artiklar

Back to top button