Sony skulle förbereda språnget från full HD till 4K smartphones, eftersom QHD är för mainstream

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony skulle förbereda språnget från full HD till 4K smartphones, eftersom QHD är för mainstream

Sony kunde förbereda “en kupp”, åtminstone enligt vad som rapporteras av en user-agent-profil som illustrerar vad som kan bli nästa phablet företag, troligen efter lanseringen av Xperia Z5.

Modellen i fråga är Sony E68XX (tre varianter: E6833, E6853, E6883), vars upplösning anges i 2 160 x 3 840 pixlareller den ökända 4K UHD.

Vi har inga exakta indikationer på storleken på skärmen (lätt att föreställa sig minst 5,5 tum) men det finns några på processorn: alltid Qualcomm Snapdragon 810 (MSM8944) som på Xperia Z3 + inte övertygade oss alltför mycket, men som vi verkar hitta även på Z5-serien.

LÄS ÄVEN: Nya bilder på den påstådda Xperia Z5 / Z5 Compact

Just användningen av denna SoC gör oss ännu mer förvirrade över det möjliga autonomi av denna fortfarande svårfångade smartphone, som inte bara inte kommer att ha en alltför sparsam processor, utan också en mycket hög upplösning, speciellt om du tror att Sony hittills inte har gått längre än full HD, om inte på Xperia Z4 Tablet (det skulle faktiskt också vara Xperia Z4v-smarttelefonen med WQHD-upplösning, men eftersom det är en begränsad upplaga till den amerikanska operatören Verizon kommer du att förlåta oss om vi inte tar för mycket hänsyn till det).

Just av denna anledning, ta allt detta med den legitima fördelen av tvivel: det kan bara vara ett Sony-experiment, inte avsett för allmänheten, eller åtminstone inte på kort sikt, för att inte tala om möjligheten till ett fel/falsk. Det japanska företaget har i alla fall aldrig varit för bra på att skydda sina hemligheter, och om det finns en stor nog att gömma sig är vi ganska säkra på att den förr eller senare kommer ut.

Relaterade artiklar

Back to top button