Sony lanserar flaggskeppet Xperia Pro med 8 GB / 512 GB minne och kraftfull processor riktad till proffs

Xperia_Pro_withclock-Large-111.jpg

Det japanska företaget Sony presenterade inte bara flaggskeppssmartphone Xperia 1 II, utan också Xperia Pro -modellen, som på många sätt liknar Xperia 1 II, men har ett antal skillnader.

Xperia Pro -smarttelefonen erbjuds användaren som ett verktyg för professionell videoinspelning. Modellen kan vara av intresse för videobloggare och operatörer som sänder live på Internet.

Xperia_Pro_PDX-204_r40-Large-1.jpg

Enheten stöder drift i femte generationens nätverk och har en HDMI -port. Således kan enheten anslutas till professionell filmutrustning och strömma video genom den via höghastighets 5G-nätverk. Smarttelefonen stöder sömlös integration med Sony Alpha -kameror.

Xperia_Pro_alpha9ii-Large-1.jpg

Modellen, precis som Xperia 1 II, är byggd på chipsetet Snapdragon 865. Minnesarsenalen representeras av 8 GB “RAM” och en imponerande 512 GB flash -enhet. Kameradesignen är helt inspirerad av Xperia 1 II. Men prylen fick inte trådlös laddning.

Xperia_Pro_22511.jpg

Naturligtvis är dessa multimedia -läckerheter och stöd för 5G -teknik inte alltför nödvändiga för den vanliga konsumenten. Därför beslutade tillverkaren att inte skicka denna smartphone till Europa. Vad priset på enheten är är fortfarande okänt.


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


Relaterade artiklar

Back to top button