Sony kommer att ta med en ny Xperia Premium till MWC, men kommer att hålla det hemligt

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony kommer att ta med en ny Xperia Premium till MWC, men kommer att hålla det hemligt

Nyheten som alla Sony-fans har väntat på har äntligen kommit. Det verkar som att det japanska företaget redan arbetar på en ny och innovativ flaggskepp på högsta nivåsom är tänkt att vara efterföljaren till Xperia Z5 Premium.

Indiskretionen kommer direkt från läckarens twitterkonto Ringlasom med en tweeta publicerade för några timmar sedan gav några ledtrådar till nästa övre delen av intervallet av Sony.

Ordet Premie skrivs verkligen inte slumpmässigt och lämnar fältet fritt till de mest fantasifulla hypoteserna om vad som skulle kunna varahårdvara monterad på nästa Z6, om den verkligen ska heta så. Dess föregångare väckte stor uppståndelse vid lanseringen på grund av a 4K-upplösningoch vi är nyfikna på vad Sony kommer att hitta på den här gången för att ge en mer premium touch till sin flaggskeppsmodell.

Tyvärr, som Ricciolo själv konstaterar, måste vi göra det ha tålamod fortfarande några månader innan de upptäcker alla detaljer om nya Xperia, eftersom företaget inte kommer att presentera det på MWC 2017men kommer bara att prata privat med sina affärspartners.

Vi får se om det läcker ut mer under de kommande veckorna information, men under tiden frågar vi dig: enligt din åsikt vad kommer att vara det speciella med denna nya Sony i Premium-serien? Kommer det att finnas en superskarp skärm eller ett enormt batteri? Eller kommer det japanska företaget också ha tänkt på en modulär design? Gör ditt slå vad och skriv det i kommentarerna!

Relaterade artiklar

Back to top button