Sony kommer att hålla en presskonferens på CES den 4 januari 2017, och detta kan vara en av huvudpersonerna

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony kommer att hålla en presskonferens på CES den 4 januari 2017, och detta kan vara en av huvudpersonerna

4 januari 2017, kl. 02.00 (italienska), CES i Las Vegas. Detta är datumet för nästa Sony-evenemang, där företaget kommer att avslöja sina stora nyheter för första halvåret nästa år, förmodligen inklusive några Android smartphoneÄven om Mobile World Congress Men i slutet av januari kan det bli platsen för ytterligare nyheter.

Bland de möjliga huvudpersonerna har vi efterföljaren till Sony Xperia XA, på bilden vid öppningen och nedan. Det ska vara en 5 ” från storlek ca 145 x 66,8 x 7,99 mm och utrustad med dörr USB typ-C.

Andra modeller är de redan skymtade Sony Xperia G3121 och G3112 som båda borde vara utrustade med Snapdragon 820med 5,2 och 5,5 skärmar.

Som redan nämnts finns det fortfarande inga officiella tillkännagivanden från företaget om nyheterna som kommer att presenteras, men på denna länk hittar du, förr eller senare, livestreamingen av eventet, ifall du vill gå upp tidigt.

Relaterade artiklar

Back to top button