Sony introducerar nya PlayStation Plus-prenumerationer som svar på Xbox Game Pass

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony introducerar nya PlayStation Plus-prenumerationer som svar på Xbox Game Pass

Idag har Sony beslutat att kombinera sina onlinetjänster för att erbjuda ett alternativ till Xbox Game Pass, som är allmänt känt som den bästa tjänsten när det gäller hemkonsoler.

Så PlayStation Plus är nu en kombination av PlayStation Plus och PlayStation Now, med ett första alternativ att betala 9,99 USD per månad eller 59,99 USD per år med tillgång till det vi redan hade, det vill säga två spel per månad, onlinetjänsten, rabatter och möjligheten att spara i molnet det nua kallas PlayStation Plus Essential.

Sedan har vi ett alternativ för 14,99 USD per månad eller 99,99 USD per år som heter PlayStation Plus Extra som ger oss tillgång till mer än 400 spel från PS4- och PS5-katalogen, medan det sista alternativet heter PlayStation Plus Premium och det kostar 17,99 USD. månadsvis eller 119,99 USD per år.

Det här sista alternativet ger alla fördelarna med de två föregående, plus 340 utvalda PS3-spel som kan spelas via molnströmningplus några PlayStation-, PS2- och PSP-titlar.

Sony planerar redan att göra spel som Death Stranding, God of War, Marvel’s Spider-Man, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11 och Returnal tillgängliga för lansering, men företaget har inte åtagit sig att ha alla följande titlar tillgängliga vid lanseringen av den här tjänsten, vilket är precis det som skiljer Xbox Game Pass från konkurrenterna.

Relaterade artiklar

Back to top button