Sony halshögtalare, detta är en NB10 typ med nackband –

Sony SRS-NB10, personlig högtalare

Det finns många trådlösa högtalare där ute, men om du letar efter bra ljud och behöver ljud som följer dig överallt, även när du byter rum, fungerar inte traditionella lösningar för dig. Det är därför Sony designade den här typen av inverterad krage högtalare som du kommer att placera bredvid din kropp, även om detta inte riktigt är Sonys ursprungliga idé som den här typen av högtalare (kallad krage skriva ) De har funnits på marknaden länge. Dess distinkta U-form och layout gör den till en av de konstigaste högtalarna att hitta i butik.

Sonys förslag syftar till att göra livet lättare för de användare som arbetar hemifrån och vill ha bästa möjliga komfort, utan att behöva ha hörlurar över öronen, eftersom dessa modeller i slutändan orsakar extrem trötthet och inte tillåter att arbeta bekvämt. (för vilka många modeller isolerar ljud). Med högtalaren på våra axlar blir vi inte helt bortkopplade från omvärlden, vi kommer att kunna fortsätta göra andra uppgifter och vi kommer alltid att njuta av det bästa personliga ljudet tack vare högtalarnas placering.

Bekvämt ljud

Nackband Sony NB10

Tanken är att du kan njuta av videosamtal, musik och vilken typ av mediauppspelning som helst på det mest naturliga sättet, eftersom ljudet tas emot genom högtalarna som sitter precis på din hals, vilket gör att du kan njuta av ljudet med stor klarhet. Den har också flera mikrofoner för att avbryta feedback och ekon i dina samtal, samt ett inbyggt tangentbord som låter dig styra volymen, tysta, svara på samtal och styra musik.

De väger bara 113 gram så de är ganska lätta att bära med sig och när det gäller att ansluta dem kan vi göra det via bluetooth 5.1. Dess interna batteri lovar 20 timmars batteritid, även om vi kan få 1 timmes uppspelning med 10 minuters laddning om det behövs.

Hur mycket kostar dom?

Nackband Sony NB10

Dessa SRS-NB10 (även om Sony måste göra något med namnen på deras enheter) kommer att säljas från september 2021, och deras officiella pris kommer att vara 150 euro, vilket inte är dåligt med tanke på enhetens egenskaper. dessa högtalare, deras design och kvaliteten som Sony skriver ut på sina enheter.

Tillgängliga i kol eller vit, designen på dessa högtalare är helt i strid med allt vi är vana vid att se eftersom de också kan klassificeras som mycket distinkta wearables. Med tanke på att de har IPX4-certifiering är den här högtalaren också stänkbeständig, även om det skulle vara för svårt att köra dem utomhus, tycker du inte?

Relaterade artiklar

Back to top button