Sony ger inte upp: en Xperia gaming smartphone är på väg

Sony bekräftar sin närvaro på smartphonemarknaden och fortsätter på den linje som man började spåra för några år sedan, för vilken man bara presenterar ett par lösningar per år med fokus på toppen av Android-sortimentet.

Efter den officiella lanseringen av nya Sony Xperia 1 IV, som ägde rum för några månader sedan, den absoluta toppen av sortimentet som vi mötte i vår recension i slutet av artikeln, förbereder det japanska företaget att lansera en ny enhet.

Sonys tillkännagivande kommer på Twitter och en liten överraskning. Som du kan se av kort videoteaser du hittar nedan är Sony redo att lansera en ny gaming smartphone.

Det kommer att vara en enhet i serien Xperia, nu tillägnad det japanska företagets Android-smarttelefoner. Sony tar bort alla tvivel om enhetens karaktär när den uttryckligen säger att den är gjord för “proffsspelare och streamers“.

Från videon lyckas vi till glimtbara för några bilder, till och med smartphonens profil i händerna på en spelare.

Från handtaget antar vi att enheten kommer att vara utrustad med fysiska triggers. Det återstår att se om knapparna är integrerade på smartphonen eller om den var ihopkopplad med en tillbehör av spelet.

Det är bra att notera att Sonys tillkännagivande också kan vara en huvudperson endast ett speltillbehör för Xperia smartphones. Vad som är säkert är att evenemanget kommer att hållas härnäst 12 septembermed början från 6 på morgonen i Italien.

Nedan hittar du spelaren för följ den live på Youtube.

Relaterade artiklar

Back to top button