Sony: den efterlängtade estetiska revolutionen av framtida smartphones kommer snart att bli verklighet, här är den första bekräftelsen

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony: den efterlängtade estetiska revolutionen av framtida smartphones kommer snart att bli verklighet, här är den första bekräftelsen

De design Omnibalans – som har präglat Sony Xperia-smarttelefoner de senaste fyra åren – har blivit ett av ämnena i flera år nu mer splittrande av Android-landskapet: det finns de som uppskattar detoriginalitetkoherens och estetiska linjer, som gifter sig med den japanska tillverkarens filosofi, men eftersom många istället inte missar en möjlighet för kritisera honom hårt speciellt för den anakronistiska bredden av ramar och för dess stillastående monotoni.

Efter revolutionen med reducerade ramar, som återlanserades av Xiaomi Mi MIX i slutet av 2016 och sedan omfamnas av jättar som Samsung, LG och till och med Apple med den helt nya iPhone X, kör av kritik mot designen av Sonys smartphones visas nu svårt att ignorera från den japanska jätten, som enligt vissa rykten vi pratat om, äntligen förbereder sig för en radikalt genombrott. Ryktena lämnar dock alltid den tid de hittar, det viktiga är mer konkreta fynd och slutligen den första av dessa har anlänt.

Verkligen, Kenichiro Hibi – ledande exponent för indiska divisionen av Sony – under en intervju med en lokal nyhetsorganisation han äntligen erkände att något viktigt kokar i grytan, med tanke på den närmaste framtiden:

Designen Omnibalans har präglat våra enheter upp till hela Xperie X-serien, som fortfarande finns på marknaden idag. Dessutom planerar vi att lansera en ny generation produkter, från vilka du kan förvänta dig en helt ny design.

Flera månader efter presentationen av dessa smartphones med en helt ny design – i bästa fall måste vi vänta på nästa MWC från och med februari 2018 – det är förståeligt att Hibi gick inte in på detaljerdärför kan vi inte veta vilken riktning den nu (nästan) officiella estetiska revolutionen kommer att ta, men det förefaller oss snarare rabatterade att de stora ramarna runt skärmen fortfarande kommer att ha en kort livslängd. Och du vänta ser fram emot de riktigt nya Sony-smarttelefonerna även i design, eller så var du enfortfarande nöjd av de nuvarande linjerna?

Relaterade artiklar

Back to top button