Sony arbetar på en ny mellanklass med Snapdragon 630 för 2018

Note: We hope you enjoy reading this article: Sony arbetar på en ny mellanklass med Snapdragon 630 för 2018

Även om det inte har gått länge sedan lanseringen av den nya Xperia XZ1-serien i dess olika former, arbetar Sony redan på de nya modellerna som kommer att lanseras på den globala marknaden i 2018. Bland dessa kan också vara den nya enheten med kod H4133varav spår redan påträffats GFXBench.

Enligt uppgifterna som rapporterats på den välkända portalen dedikerad till benchmarks, skulle det vara en medium räckvidd inte olikt andra Xperia-märkta smartphones som redan setts nyligen. Förutom skärmen från 5,2 tum vid Full HD-upplösning (1 080 x 1 920 pixlar) – alltså inte i 18:9 – skulle den nya Sony-modellen vara utrustad med SoC Snapdragon 630, 3 GB av RAM e 32 GB internminne.

Goda nyheter för kamerafacket, som ser en huvudkamera från ben 21 MP baktill och en främre kam från 8 MPmen förekomsten av chipet måste också rapporteras NFC och det nya operativsystemet Android 8.0 Oreo.

Vi har ännu inte viss information vare sig om det kommersiella namnet eller om datum av presentationen av denna enhet, även om det verkar mycket troligt att det är avsett att komma ut i den första delen av nästa år.

Relaterade artiklar

Back to top button