Sonic The Hedgehog är gratis att ladda ner –

Ja, med anledning av Sonics 30-årsjubileum har Sega och Mojang gått samman för att lansera denna DLC (nedladdningsbart innehåll) för Minecraft som gör att du kan leka med den blå igelkotten på ett sätt du aldrig föreställt dig förut. Och detta är inte bara Sonic, utan allt som är det där kultuniversum genom vilket han rör sig på jakt efter ringar. Allt med särdragen med skapande baserat på Minecraft-block, vilket ger förslaget en speciell stil.

Som du kan se i presentationstrailern för denna nya DLC kan du se hur spelare kan utforska olika nivåer och tävla mot sina vänner som en av de olika Sonic-relaterade karaktärerna, eller igelkotten själv, från vilken det kommer att finnas ett val ( Svansar och knogar bland dem).

Allt detta är en blandning av vad båda spelen erbjuder separat. Å ena sidan lockar Minecrafts blockiga design mångas uppmärksamhet. Å andra sidan, den karakteristiska hastigheten för Sonic-spel, dess loopar och andra element, som för vissa är för mycket, men för andra den verkliga överklagandet av förslaget, som vid den tiden ville bryta med vad världen av plattformar och Super Mario erbjöd särskilt.

Av en eller annan anledning, om du är ett Minecraft-fan kommer du att älska Sonics utseende, och om du är ett Sonic-fan kommer du säkert att bli förvånad över att spela Minecraft med honom.

Sonic x Minecraft var kan jag spela?

Ny Sonic DLC för Minecraft är tillgänglig för Windows, Xbox och Pocket Minecraft-versioner på mobiltelefoner. Så du behöver bara gå till Minecraft-butiken och ladda ner det helt gratis.

Minecraft och samarbete

Samarbetet mellan Sonic och Minecraft är inget nytt, vi har sett mer än en gång hur karaktärer eller universum kända för miljontals användare kom till Minecraft helt “låsta”. Och faktum är att företaget, som så många andra, såg det som ett utmärkt alternativ att då och då erbjuda nytt innehåll till sina användare, vilket gör att de kan behålla sitt intresse för namnet i flera år. Något riktigt komplicerat nu för tiden.

Så om du efter invasionerna av andra karaktärer som Super Mario eller Pak Man ville ha mer, nu kan eller bör du inte missa möjligheten att spela med Sonic och njuta av honom på ett sätt som du aldrig sett förut. … Inte du, inte vi, men det här har sin egen dragningskraft.

Relaterade artiklar

Back to top button