Söndag 26 februari kl 12: det är då LG G6 kommer att tillkännages (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Söndag 26 februari kl 12: det är då LG G6 kommer att tillkännages (video)

LG G6 kommer att presenteras en dag innan öppningen av Mobile World Congress 2017närmare bestämt söndagen den 26 februari klockan 12, ett par timmar innan evenemanget redan satt av Huawei, där lanseringen av P10 kommer att hållas istället.

Datum och tid bekräftas uppenbarligen av LG själva, som aldrig öppet nämner namnet “G6”, men det råder verkligen ingen tvekan om att det är honom vi pratar om, utan överraskningar med ett namnbyte (vilket vi inte förväntar oss) .

LG kommer därför att försöka uppfylla alla önskemål från sina kunder, helst samlade i videon nedan, publicerad förra veckan. Stor skärmmen smartphone kompaktlätt att använda med en hand, men inte hal och vattentålig: alla vill ha allt, och LG kommer att försöka glädja dem med en definitivt kraftfull smartphone (Snapdragon 835 praktiskt taget säker) och förmodligen utrustad med en aldrig tidigare skådad skärm 5,7 tum QHD+ (1 440 × 2 880 pixlar), också redan meddelat av företaget.

Kort sagt, vi har drygt en månad på oss att spekulera igen om LG G6, och med tanke på att flera pusselbitar fortfarande saknas i dess pussel tvivlar vi inte på att det kommer att bli mycket snack om det under tiden.

Relaterade artiklar

Back to top button