Snapdragon 821 kommer också till Xiaomi, kanske till och med med en Samsung-parfym

Note: We hope you enjoy reading this article: Snapdragon 821 kommer också till Xiaomi, kanske till och med med en Samsung-parfym

Det finns så många rykten som cirkulerar i Kina idag (och inte bara idag) om Xiaomioch av både kvantitets- och “kvalitetsskäl” har vi samlat dem i en enda artikel och vi inbjuder dig fortfarande att ta dem med den legitima fördelen av tvivel.

Under tiden pratar vi om Snapdragon 821 även för Xiaomi-smarttelefoner, men det är inte klart för vilken modell exakt. Enligt en välkänd branschanalytiker, Pan Jiutang, som tidigare visat sig vara ganska pålitlig, kommer Xiaomi Mi Note 2 att vara den första Xiaomi med den nya Qualcomm SoC, men ett nytt namn dyker också upp på scenen: Xiaomi Pro.

Den senare skulle vara en (mycket) avancerad enhet, en 5,5 tum OLED full HDmed 4/6 GB RAM, 64/128 GB UFS 2.0 internminne, 12 megapixel stabiliserad kamera Och 3 700 mAh batteri. Inte nog med det, utan kameran ska vara samma som Samsungs Galaxy S7 (dvs ISOCELL S5K2L1 eller Sony IMX260, beroende på vad som är tillämpligt).

Synd att det enda beviset som stöder förekomsten av denna smartphone är ett inlägg på det kinesiska sociala nätverket Weibo, vars tillförlitlighet inte kan verifieras.

För att vara exakt, även om Koreaherald Pratar om möten mellan Samsung och Xiaomiäven om ämnet borde vara processorerna som produceras av det koreanska företaget, och kanske till och med skärmarna, men inte kamerorna.

LÄS ÄVEN: Xiaomi Mi Pad Transformers Hasbro, vårt test (foton och videor)

Äntligen ringde en smartphone Xiaomi Redmi Pro (men mer troligt kan det vara den nya Redmi Note) med MediaTek Helio X25 CPU, 4 GB RAM och 128 GB internminne. Men även i det här fallet är rapporterna lite motsägelsefulla, så mycket från TENAA-certifieringen att två olika varianter uppstår, vilket kan vara orsaken till en del av förvirringen.

Sammanfattningsvis har vi inte alltför många tvivel om den kommande snart Xiaomi Mi Note 2 (det återstår att se om med Snapdragon 821 eller 820), och senare även en ny Redmimedan många fler tvivel kvarstår för denna hypotetiska Xiaomi Pro.

Xiaomi kommer att lansera en topp i sortimentet under andra halvan av året, och kanske kan det vara detta “Pro”, men trots allt skulle det inte vara så svårt för någon att gissa vissa funktioner genom att skjuta i högen.

Relaterade artiklar

Back to top button