Snapdragon 821, Google Assistant och ej löstagbart batteri: Cnet bekräftar detta och mer av LG G6

Note: We hope you enjoy reading this article: Snapdragon 821, Google Assistant och ej löstagbart batteri: Cnet bekräftar detta och mer av LG G6

Vi hade redan en relativt komplett bild av LG G6, som Cnet nu lägger till sin egen poäng, vilket bekräftar många av de antaganden vi redan har diskuterat tidigare.

För det första inget löstagbart batterivilket LG fick ge upp till förmån förogenomtränglighet och en mer inspirerad design, som liksom Mi MIX förhöjer skärm/yta-förhållandet maximalt. Detta betyder också ingen modularitetom du fortfarande har kvarstående tvivel.

LG valde det också Snapdragon 821 så du behöver inte vänta för länge med att lansera G6, eftersom Snapdragon 835 inte kommer att finnas tillgänglig om några månader, och om detta faktum inte borde straffa den totala prestandan för mycket, är det fortfarande en poäng mot det som en bild, med en SoC från 2016 i toppen av 2017 års sortiment.

I slutet, Google Assistant kommer att vara röstassistenten som valts av LG, som också hade utvärderat Amazon Alexasom dock har lagts på hyllan för tillfället eftersom den “inte är klar”, men som ändå kommer att komma i andra LG-smartphones under samma år.

Kort sagt, som vi sa i början, inget riktigt nytt, men många förtydliganden. Vid det här laget finns det bara lite mer tillförlitliga renderingar (Cnet bekräftar den inledande, som vi redan rapporterade för flera dagar sedan) och lite exakt information om kameran och batteriet för att fullborda bilden, men vi har fortfarande en månad på oss att ta reda på det. , innan LG själv avslöjar det för oss.

Relaterade artiklar

Back to top button