Snapdragon 710 och 4050mAh batteri. Lenovo förbereder sig för att släppa en ny smartphone K10 Note

Lenovo_K10_Note_2.JPG

I början av hösten kommer Berlin att vara värd för en utställning som heter IFA 2019, där ledande IT -tillverkare kommer att visa upp sin senaste utveckling inom högteknologi. Naturligtvis kommer representanter för det kinesiska företaget Lenovo också att komma till den tyska huvudstaden. I väntan på öppnandet av IFA 2019, den 5 september, kommer de att hålla en presskonferens där de kommer att prata om sina nya produkter.

Lenovo_K10_Note_9.JPG

Bland de nya produkterna kommer att demonstreras Lenovo K10 Note-smarttelefonen, byggd på en 8-kärnig Snapdragon 710-chipset. Den nya prylen kommer att få 6 GB “RAM” och en 6,3-tums Full HD + skärmpanel. Den bakre kameran kommer att vara utrustad med tre bildsensorer på 16 MP, 8 MP och 5 MP. Ett 4050 mAh batteri kommer att användas som en strömkälla som stöder 15 W snabbladdning. Dessa parametrar indikerar att Lenovo K10 Note är den internationella versionen av Lenovo Z6 Youth.

Lenovo_K10_Note_6.JPG

Det förväntas också tillkännage en prisvärd modell Lenovo A6 Note, som är baserad på Helio P22 -kretsuppsättningen, och mängden RAM är 3 GB.

För inte så länge sedan bestämde sig Lenovo för att återvända till Ryssland och tog med nya enheter Lenovo K9 och Lenovo A5. Mest troligt kommer Note line -smartphones att nå ryssarna inom en snar framtid.

Källa: Gizchina


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


Relaterade artiklar

Back to top button