Snapdragon 710 kommer och vi kommer att hitta den på två nya och mystiska Xiaomi-smartphones (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Snapdragon 710 kommer och vi kommer att hitta den på två nya och mystiska Xiaomi-smartphones (foto)

För några dagar sedan berättade vi om informationen om de två påstådda nästa Xiaomi-enheterna med kodnamnet Komet Och Siriusenligt vilken dessa två smartphones skulle ha integrerat den oöverträffade SoC Snapdragon 670. Tja, det verkar som att Qualcomm har bytt namn dess nya chipset i Snapdragon 710.

Det är bekräftat att Qualcomms nya SoC kommer att implementeras på de kommande två Xiaomi-smarttelefonerna, varav vi ännu inte känner till handelsnamnet. Nyheten om Döp om för chipset kommer från en begåsom du kan se i Galleri, närvarande på Qualcomm CodeAurora-forumet. Vi har också nya tekniska detaljer om den nya SoC, som kommer att integrera två kärnor ARM Cortex-A75 hög prestanda och sex kärnor ARM Cortex-A55 för de enklaste operationerna.

Dess GPU kommer att vara en Adreno 615, som kommer att fungera vid frekvenser i intervallet mellan 430 MHz och 700 MHz. Dessutom kan vi ge dig nya detaljer om Xiaomis Comet och Sirius: den första bör integrera en display OLED med alltid på, 3 100 mAh batteri, ingen dubbel SIM- och NFC-modul, medan den andra ska ha samma konfiguration förutom tillägget av hack och av batteriet bör det uppgå till 3 120 mAh.

Vi upprepar att vi inte kan garantera att de rapporterade nyheterna är officiella, därför uppmanar vi dig att ta dem med vederbörlig försiktighet. Vi kommer tillbaka för att uppdatera dig så snart det finns nya utvecklingar för nästa Xiaomi-smarttelefoner.

Relaterade artiklar

Back to top button