Snapchat presenterar sin nya webbapp för att chatta och ringa videosamtal från webbläsaren

Sedan en tid tillbaka har alla applikationer för meddelanden och sociala nätverk gjort betydande framsteg när det gäller att tillföra nya funktioner till datorer och flytta en bit bort från telefoner.

Och nu, som vi kan läsa i The Verge, är Snapchat det senaste att hoppa på denna trend genom att presentera sin nya webbapp, som Det kommer initialt att vara exklusivt för Snapchat Plus-prenumeranter i USA, Storbritannien, Kanada, Australien och Nya Zeeland.

När det gäller dess funktioner kommer det att tillåta oss att chatta med våra kontakter, förutom att vi kan ringa videosamtal, och kommer endast att vara kompatibel med Google Chrome, och inte andra webbläsare som Apples Safari.

Därmed kommer vi att kunna chatta och ringa videosamtal i samma fönster, vilket kommer att vara en lättnad för de mer än 100 miljoner användare som använder Snapchat varje gång för att ringa videosamtal.

Företaget är alltså i nivå med WhatsApp och Discord med dessa nya funktioner, som så småningom kommer att nå alla användare.

Relaterade artiklar

Back to top button