Snake Eyes, hur man får den nya Fortnite-huden –

Snake Eyes visas i Fortnite som en ny hud

Samarbete var upptäcktes för länge sedan av Epic Games till vara en outtömlig källa till nyheter för deras flaggskeppsnamn: Fortnite. Därför ser vi fler och fler nyheter varje gång, även om de som påverkar skinn och spelobjekt fortfarande är de vanligaste och inte för mindre, eftersom de tjänar mycket pengar på Indien. För det finns miljontals spelare där ute som vill lägga vantarna på dessa delar av datorkulturen som är så igenkännliga och till viss del så attraktiva för dem som redan var fans av deras respektive originalerbjudanden.

Under de senaste veckorna har vi sett ankomsten av Sarah Connor från Terminator till Fortnite, såväl som uppkomsten av andra mycket populära karaktärer just nu, som Mando från The Mandalorian, Rey från Star Wars och många andra som vi tillsammans med kan göra en nästan oändlig lista.

De senaste nyheterna, åtminstone för nu, som vi alla vet kommer nya skinn att komma, detta Snake Eyes: Zero Point Edition … Denna nya Fortnite-skin är nu i spelet för ett pris 1 800 V-Späckar … Och som du kan föreställa dig kommer den att finnas tillgänglig i Play Store under en begränsad tid. Så om du gillar tanken på att bli Joes soldat, måste du snart dra nytta av det.

När det gäller karaktärens ankomst, eftersom det redan är accepterat, beror detta på ett samarbetsavtal mellan Epic Games och Hasbro, tillverkaren har ansvarat för dess produktion i många år, och det ser ut som att den också förbereder för ankomsten. en film som ska spelas in ensam och som får premiär i slutet av året om allt går som det ska. Vad vi redan vet är hur filmvärlden spenderar med förseningar på grund av pandemin.

Fortnite x GI Joe

Samarbetet mellan Fortnite och GI Joe är inget nytt, Epic Games har länge tillgripit den här typen av action eftersom de vet att de är intresserade av vad de lägger in, samt vem som samarbetar på grund av den synlighet de får. När allt kommer omkring är detta fortfarande till övervägande del Battle Royale.

För ankomsten av Snake Eyes i Fortnite, du inte bara finns det en möjlighet att göra med denna hud, du kan också köpa en statyett som du kan samla på och som kommer att innehålla de karaktäristiska delarna av spelet. I synnerhet kommer det att finnas något slags vapen som du kan använda i den episka titeln som du hittar i figurrutan.

En figur som inte kommer att talas om. Priset blir 39,99 USD , lite mer än det dubbla vad du skulle behöva betala för ett skinn. För det kostar 1 800 V-spänn, och med tanke på att 1 000 V-spänn går att köpa för 7,99 € då man bara behöver göra ett fåtal konton.

Men om du är ett fan av GI Joe kommer du med största sannolikhet att vilja få båda föremålen. Vid skinnet vet du redan att du kommer att ha en begränsad tid och samma sak kommer att hända med figuren, men om du vill vara säker kan du använda förbokning redan öppen på Hasbro-sidan.