smyger sig in i GULAG med immunitet mot skador –

Warzone och den nya GULAG-buggen

Call of Duty Warzone är ett framgångsrikt spel och ingen kan förneka det, men det kan inte förnekas att en av de största utmaningarna som det har ställts inför sedan starten är: misstag … Dessa och fuskare tvingar vissa spelare att ge upp och sluta med att ge upp titeln eller spela mycket mer sällan än de annars skulle göra.

Warzones senaste glitch kan tillföra mycket mer till allt detta än användningen av viss programvara, som många fuskare vänder sig till för att få ett försprång i varje spel. Som tur är för resten av spelarna är Activision, Raven Software och Infinity Ward alla uteslutna, och ett stort antal fuskare som har installerat dessa applikationer är förbjudna från spelet.

Men tillsammans med problemet med hur enkelt det är att återskapa ett nytt gratiskonto och fortsätta att lura med dessa verktyg, finns det nu nytt fel som påverkar gulag … Som YouTuber Ntrippy visade är det möjligt att gå in i GULAG utan att dö och slåss mot den som väntar där för att återvända till spelet.

Okej, spelare som inte har dött kan infiltrera GULAG för att slåss mot de som har dött och vänta på deras tur och möjligheten att återvända till kartan. Vad är problemet? Tja, han kan bli mycket mer desperat än till och med alla andra motgångar och fallgropar han hade att möta. Eftersom dessa spelare som kommer in i GULAG inte bara kommer att kunna döda dig med rena nävar, de kommer också att åtnjuta full immunitet och du kommer inte att kunna göra någonting för att skada dem medan du försvarar.

Så om de inte kommer på en snabb lösning för det här felet, och det börjar bli populärt, verkar det som att många spelare kommer att börja gå in i Gulag varannan och var tredje, bara för att vara irriterande, och detta kommer att minska tålamodet hos de som inte gör det. du måste bara uthärda det faktum att de dödas och vänta på att återvända till striden, och dessa irriterande rivaler som inte kan döda.

Hur man återskapar GULAG:s dekret

Efter vad vi har berättat för dig, här är hur du kommer in i GULAG i hemlighet och okränkbar. Du kommer att behöva en uppsättning riktlinjer för att göra detta, och även om det också har sina begränsningar, är problemet i vilken utsträckning du vill irritera spelet för andra.

Lösning: spela inte i Verdansk

Med allt detta, Vad är lösningen på detta nya missöde i Warzone? Nåväl, för närvarande finns det ingen officiell information. De som ansvarar för titeln borde förmodligen redan ha lite arbete att göra för att lösa det så snabbt som möjligt, men tills det händer är det enda du kan göra spela på en annan karta än Verdansk … Till exempel, när du spelar Rebirth Island, händer detta inte, och även om du kanske gillar det mindre, kommer det att vara ett sätt att inte bli avskräckt av att fusk kommer till GULAG.

Relaterade artiklar

Back to top button