Smartwatch till ett bra pris för att ringa och ta emot samtal –

Det senare är en mycket praktisk funktion, och du kommer att få mycket mer av det än du tror. Av denna anledning har vi tagit fram ett komplett urval där du hittar olika modeller som passar dina behov om du letar efter en smartklocka att ringa.

Vad ska vara en klocka för samtal

Tänk på att den tillgängliga katalogen är så omfattande att det är lite svårt att ta reda på hur man väljer den mest lämpliga modellen. Så det här urvalet av de bästa alternativen hjälper dig att köpa smartklockor som låter dig ringa eller ta emot samtal direkt från din klocka.

På så sätt behöver du inte ta fram din telefon när som helst. Och det finns många situationer där den här funktionen kan hjälpa dig att undvika mer än ett problem. Kanske gick du för att idrotta mitt under träningen. de ringer dig och du vet att du måste svara … Du kan enkelt svara med din smartwatch utan att ta fram telefonen när som helst. Detta på grund av att smartklockan vi har valt har både mikrofon och högtalare.

Timmar att tänka på

För att säga att vi i den här kollektionen ville fokusera på de rimligt prissatta modellerna. Alltså alla smartklockor du hittar ha ett pris som inte överstiger 250 euro. Det betyder inte att de olika smartklockorna som du ser har ett pris i närheten av det angivna, detta är långt ifrån sanningen. Du hittar klockor till väldigt olika priser, så du kan hitta den modell som passar din budget bäst.

Å andra sidan tog vi även hänsyn till batteriet. Sanningen är att moderna smartklockor har förbättrats avsevärt i detta avseende och erbjuder autonomi som inte längre är lika begränsad som den en gång var. Därför, i de olika lösningarna som du kommer att se, finns det ett batteri som garanterar minst två dagars kontinuerlig användning. Uppenbarligen kan den här siffran skilja sig vid mycket tung användning, men det här är fortfarande modeller vars batteri inte kommer att göra dig besviken alls. Utan vidare ger vi dig möjlighet att överväga olika alternativ.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

Låt oss börja med pärlan av en asiatisk tillverkare. Vi förväntar oss redan att HUAWEI kommer att bli ett av de bästa riktmärkena när det kommer till att köpa den här typen av bärbara enheter, så du hittar flera av dess smartklockor i detta urval. När det gäller HUAWEI WATCH GT 2 Pro hittar vi en mycket förstärkt modell som mer än uppfyller dina förväntningar.

För detta skryter han 1,39 tums AMOLED-skärm så att du kan njuta av den bästa bildkvaliteten med det skandalösa batteriet som når två veckors användning.

Fossil Gen 5 smartklocka

För det andra rekommenderar vi detta komplett Fossil modell. Din generation 5 smartklocka har en design som gör att den ser ut som en traditionell klocka, även om alla typer av sensorer är gömda inuti för att kunna spåra någon av dina fysiska aktiviteter. Det bästa? Att det här är en modell med Wear OS, Googles bärbara operativsystem, och att den har en hel del funktioner att ta hänsyn till.

Samsung Galaxy Watch Active

Den koreanska tillverkaren stoltserar med en bärbar separation som utstrålar kvalitet då och då. Företaget har både smartklockor och sportarmband. I det här fallet rekommenderar vi hans Samsung Galaxy Watch Active – en modell som nu kan köpas till ett mycket attraktivt pris, som bland annat gör att du enkelt kan ringa och ta emot samtal.

Amazfit GTR 2

Xiaomi är en utmärkt partner (Amazfit producerar aktivitetsarmbandet Xiaomi Mi Band 5) har sitt eget utbud av bärbara enheter. Och vi förväntar oss redan att du också kommer att se flera modeller av företaget som låter dig ringa inom vårt urval. I det här fallet rekommenderar vi Amazfit GTR 2, en smartklocka med sofistikerad design och andra generationen. BioTracker så pulsmätning är mer exakt än någonsin.

Huawei Watch GT2 Classic

Vi går tillbaka till den asiatiska tillverkaren för att rekommendera deras hyllade Huawei Watch GT2 Classic. Med tanke på att detta är en av den mest sålda smartklockan är Det är tydligt att arbetet som utförs av byrån är på högsta nivå. Denna modell har ett imponerande utseende, förutom 1,39-tums pekskärm och AMOLED-teknik. Och med tanke på dess stora självständighet kommer ditt köp garanterat att bli en framgång.

Amazfit GTS 2

En annan av Amazfit smartklockorna som låter dig ringa eller ta emot samtal är Amazfit GTS 2. En modell som erbjuder rektangulär skärm Detta är väldigt likt Apples populära smartklockor, såväl som sensorer av alla typer, så du kan träna i vetskapen om att all din fysiska aktivitetsdata kommer att registreras.

Samsung Galaxy Watch

Även om den här modellen har funnits på marknaden i över två år, är den fortfarande ett bra alternativ att överväga när du köper en bärbar enhet som låter dig ringa eller svara på samtal. Samsung Galaxy Watch har dessutom en fantastisk finish karakteristisk rund krona för att göra navigeringen genom gränssnittet bekvämare.

Amazfit kant

Den senaste Amazfit-modellen som vi vill rekommendera dig är Amazfit Verge. En smartklocka som utmärker sig genom att den kan styra upp till 12 olika sporter, Inklusive jogging, inomhusjogging, vandring, promenader, elliptiska sporter, bergsklättring, tennis, skidåkning, fotboll och cykling, inomhuscykling. Du kommer inte att sakna alternativ!

Apple Watch Series 3

Om du har en iPhone är ett av de bästa alternativen att överväga Apple Watch Series 3. En smartklocka med fantastisk finish, nu även tillgänglig till ett riktigt attraktivt pris. Tänk så klart på att om du har en Android-telefon kommer du inte att kunna para ihop med denna bärbara enhet.

Aliwisdom smartklocka

Vi avslutar kollektionen med en modell vars pris är en riktig rivning. En smartklocka som erbjuder alla möjliga anpassningsmöjligheter förutom möjligheten att ringa eller ta emot samtal.

Relaterade artiklar

Back to top button