Smarttelefonen med Google och Lenovos Project Tango kanske inte kommer till Europa

Note: We hope you enjoy reading this article: Smarttelefonen med Google och Lenovos Project Tango kanske inte kommer till Europa

I början av året Google Och Lenovo de tillkännagav sitt partnerskap för en Android smartphone med ombord Projekt Tango. Detaljer om enheten är fortfarande vaga.

För tillfället talas det om en ospecificerad enhet för mindre än $ 500 med en diagonal på mindre än 6,5 “, uppenbarligen integrerar Project Tango den speciella sensorn som låter dig digitalisera miljöer i tre dimensioner, för förstärkt verklighet och “vägbeskrivningar” till platser som andra tekniker som GPS inte kan nå.

För att släppa ny information om detta möjligt första smartphone Project Tango är Yang Yuanqing, VD för Lenovo som bekräftade deadline för nästa juli, samtidigt som den förklarade hur enheten kanske inte kommer överallt.

LÄS ÄVEN: Lenovo och Google kommer att lansera en Project Tango-smartphone för under 500 $, och Intel följer efter

Med tanke på de senaste årens inte alltför bra resultat inom smarttelefonsektorn, förklarade Yuanqing att han ville rikta in sig på mogna marknader som kan erbjuda stabilitet och säkerhet när det gäller försäljning.

De Lenovo smartphone för förstärkt verklighet därför är den kanske inte avsedd för global release och de första förutsägelserna talar bara om Nordamerika. Vi måste därför ge upp detta smartphone med Projekt Tango? Allt som återstår är att vänta några månader till för att vara säker.

Relaterade artiklar

Back to top button