Smarttelefonen i denna unboxing ser ut som en Samsung Galaxy Note 9, men är det verkligen? (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Smarttelefonen i denna unboxing ser ut som en Samsung Galaxy Note 9, men är det verkligen? (video)

Den kommande Samsung Galaxy Note 9 har redan dykt upp på webben i några riktiga bilder, men idag ville den till och med överdriva och visade sig i en unboxing full. Vad du kan se i videon i slutet av artikeln det verkari själva verket är en flammande not 9, precis utdragen från försäljningspaketet, som också innehåller andra tillbehör.

Ordet “det verkar“används inte slumpmässigt, eftersom bilderna lämnar mer än några tvivel omäkthet av den visade enheten. Vissa delar av kroppen, såväl som typsnittet som används för att skriva “Galaxy Note 9“, de verkar inte så färdiga som man kan förvänta sig av ett förstklassigt premiumsortiment, och resten av förpackningen får dig också att dra upp näsan.

Förutom smarttelefonen finns i lådan en strömförsörjning och olika adaptrar för UBS Type-C-porten, och du kan även se ett plasthölje med en genomskinlig baksida, redo att rymma enheten. På baksidan av förpackningen kan du se Tekniska specifikationerdet vill säga de uppgifter som har upprepats av rykten i veckor nu.

Kommer detta verkligen att vara den nya Galaxy Note 9 eller är det, mer troligt, en kinesisk klon? För närvarande har vi inga ytterligare bekräftelser i detta avseende, så vi överlåter domen till dig genom att föreslå den kränkande videon nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button