Smartphone Samsung Galaxy S21 FE får stöd för laddning på 45 watt

Samsung Galaxy S21 FE

Nätverket har bekräftat att Samsung fortfarande kommer att släppa Galaxy S21 FE (Fan Edition) smartphone, som är en mer prisvärd version av Galaxy S21-modellen. Detta rapporteras av internetutgåvan SamMobile.

I synnerhet har enheten redan klarat certifieringen från US Federal Communications Commission. Enligt en post i FCC: s databas kommer Galaxy S21 FE att få stöd för två Samsung-laddare: EP-TA800 (25W) och EP-TA845 (45W). Ingen av dessa kommer dock som standard. Enheter måste köpas separat.

Smarttelefonen sågs tidigare i testpaketet Geekbench. Gadget, utrustad med en Snapdragon 888-processor och 8 GB RAM, fick 592 poäng i testet med en enda kärna och 2610 poäng i testet med flera kärnor.

Galaxy S21 FE får en 6,41-tums Super AMOLED-skärm med en bildfrekvens på 120 Hz. Det förväntas att debut av nya artiklar kommer att äga rum i oktober i år.

Enligt preliminära uppgifter kommer Galaxy S21 FE endast att finnas tillgängligt på de amerikanska och europeiska marknaderna. Det noteras att smarttelefonen inte kommer att säljas i Kina, Sydkorea och Japan.

Källa: sammobile.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


Relaterade artiklar

Back to top button