Smartphone och smartklocka för Alcatel GO-familjen

Note: We hope you enjoy reading this article: Smartphone och smartklocka för Alcatel GO-familjen

Alcatel presenterade flera produkter här på IFA i Berlin och förutom den enorma Xess-surfplattan har vi även en ny smartphone och smartklocka för Go-familjen.

Det är respektive av Alcatel OneTouch Go Watch Och Alcatel OneTouch Go Playbåda designade för ett hänsynslöst liv, är resistenta mot vatten och damm (IP67), samt fall upp till 1,5 meters höjd.

När det gäller den förra är det en kompatibel smartklocka med Android Och iOS, vilket gör att vi kan ta emot aviseringar om samtal, sms, sociala nätverk och väderprognoser på handleden. Också genom att hålla ned lämplig dedikerad GO-nyckel, kommer vi att se en känslomässig graf baserad på ingångarna från gyroskopet, accelerometern och pulssensorn: härifrån kan vi välja en ikon som representerar vårt humör och dela den på sociala nätverk. Batteriet är från 225 mAh och enligt företaget bör det garantera en autonomi på 2 till 5 dagar.

När vi går vidare till smartphonen är Go Play en enhet som vi kan ha roligt med att ta undervattensbilder med, som har följande tekniska egenskaper:

  • Visa: 5 tum HD
  • Processor: Qualcomm Snapdragon 410, fyrkärnig på 1,2 GHz
  • Bagge: 1 GB
  • Minne inre: 32 GB utbyggbar upp till 200 GB
  • Backkamera: 8 megapixlar
  • Fram kamera: 5 megapixlar
  • Batteri: 2 500 mAh
  • OS: Android 5.0

Finns i olika färger (grå, röd, grön, blå, orange, rosa och limegrön), den kommer att säljas inom kort till ett pris som ännu inte har meddelats.

Nedan finns det fullständiga pressmeddelandet.

IFA, Berlin, 4 september 2015 – ALCATEL ONETOUCH, ett av de snabbast växande företagen inom telefonibranschen, presenterar den nya familjen av GO-enheter. SPELA och GÅ TITTA, designad för dynamiska användare som alltid är redo för handling. Ta bilder under vattnet, rulla i leran, ha kul i publiken på en konsert: GO-enheter tål till och med fall från 1,5 meters höjd.

GO PLAY står emot vatten!

Chattar du på stranden, plötsligt överraskar en våg dig och din smartphone faller i vattnet? Inga problem! GO PLAY är vattentät och låter dig även ta bilder och filma under vattnet, ta bilder av havsbotten, tack vare huvudkameran på 8Mpxl och den främre 5Mpxl-kameran.

Tål stötar!

Tål vatten, damm och stötar. Har du någonsin befunnit dig på tunnelbanan i rusningstid och blivit påkörd av någon när du sms:ar eller surfar på internet? Telefonen glider ur mina händer och faller till marken.

GO PLAY motstår fall och även … otur!

Spela in live!

Med GO PLAY kan du spela in allt på skärmen, lägga till foton eller kommentarer till dina favoritlåtar eller visa dina vänner ditt ansikte medan du spelar med en app. Och med de redan integrerade apparna Periscope, Vine och Zello är du i luften hela tiden!

Färglägg din värld, ta det lugnt

GO PLAY finns i åtta olika och roliga färger i linje med de senaste modetrenderna. Mörkgrå, mörkröd, mörkgrön, blå och orange, rosa, limegrön. Det är också möjligt att kombinera de färgglada hörlurarna och skyddsfodralen med smartphonen och tack vare 2500 mAh-batteriet garanterar GO PLAY 20 dagars standby, 8,3 timmars samtalstid och 55 timmars musikuppspelning, för obegränsat nöje.

GÅ TITTA. Spela i tandem

GO WATCH är den perfekta följeslagaren för alla äventyr med GO PLAY-smarttelefoner. Den står emot vatten, damm och stötar, är kompatibel med Android och iOS och meddelar på handleden SMS, sociala nätverk, mejl, samtal och väderprognoser.

GO WATCH är helt anpassningsbar, både på framsidan och i remmen, tillgänglig i olika färger, för att passa perfekt till varje outfit.

Dela dina känslor, bli en social influencer

Med GO WATCH lever du den unika upplevelsen att övervaka dina känslor. Hur? Om du håller GO-knappen nedtryckt öppnas en känslograf baserad på ingångarna från gyroskopet, pulssensorn och accelerometern. Du kan sedan välja den ikon som bäst representerar ditt humör och dela den på sociala nätverk eller ställa in den som bakgrund för din GO WATCH.

Långvarigt batteri och förenklat laddningssystem

Håll dig alltid aktiv! GO WATCH garanterar användning från 2 till 5 dagar med 225 mAh-batteriet. Och du behöver inga adaptrar. Den laddas helt enkelt genom en vanlig mikro-USB-kontakt.

[/quote_spoiler]

Relaterade artiklar

Back to top button