Smartisan R1 är officiell i Kina: vad saknas den? Det finns också skåran, men den är rund (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Smartisan R1 är officiell i Kina: vad saknas den? Det finns också skåran, men den är rund (foto)

Smartisan presenterade sin senaste topp i sortimentet i Kina, med målsättningen att integrera hårdvarukomponenter utan kompromisser inom var och en av dess sektorer. Den nya Smartisan R1 dyker upp med Snapdragon 845ett dubbel kamera baksidan som lovar mycket bra, varav en av de två sensorerna är densamma som på Xiaomi Mi MIX 2S och en viss cirkulär skåraliknande det som visas av Essential PH-1, allt till överkomliga priser för den europeiska marknaden.

Det tekniska databladet för enheten är absolut upp till titeln topp i sortimentet, mjukvarufunktionerna är verkligen inte långt efter: vi hittar integrationen av releasen via Ansiktsigenkänningmöjliggjort av Sonys främre fotosensor som kan upptäcka upp till 1 024 poäng av ansiktet och genomförandet avbokeh effekt tack vare djupdetektering tack vare den andra bakre fotosensorn.

Inte ens sensorn saknasFingeravtryck placeras på enhetens glasbaksida, som kan låsa upp smarttelefonen 0,17 sekunder, förutom integrationen, tidigare, av en ultraljudssensor hanteras av artificiell intelligens istället för den klassiska närhetssensorn.

Smartisan R1 finns redan på försäljning i Kina i de fyra olika varianterna:

  • 3 499 kinesiska yuan (ca 463 €) för varianten från 6 GB RAM och 64 GB internminne, kolsvart och renvit färger
  • 3 999 kinesiska yuan (ca 530 €) för varianten från 6 GB RAM och 128 GB internminne, kolsvart och renvit färger
  • 4 499 kinesiska yuan (ca 596 €) för varianten från 8 GB RAM och 128 GB internminne, kolsvart och renvit färger
  • 8 848 kinesiska yuan (ca 1 172 €) för varianten med 8 GB RAM och 1 TB internminne, kolsvart färg

Som vanligt har vi inga nyheter om en eventuell officiell import av enheten i Italien och vi tror inte att detta kommer att hända i framtiden.

För att se enheten i vår del måste du lita på de vanliga butikerna som importerar produkter från Kina.

Relaterade artiklar

Back to top button