Smarta pluggar kompatibla med Google och Alexa –

Lyckligtvis ser vi varje dag ledande tillverkare av denna typ av teknik introducera nya uppkopplade enheter med smarta funktioner. Dessutom har tekniska framsteg lett till utvecklingen av andra enheter som gör att vissa funktioner kan tillhandahållas till oanslutna enheter.

Således är det möjligt att stänga av eller slå på enheter som inte är smarta från vår smartphone eller ens med vår egen röst. För detta är det nödvändigt att använda vad vi känner som smarta uttag.

Detta är pluggen som kan vara ansluten till wifi vårt hem så att vi från motsvarande applikation på telefonen kan fjärrstyra den. Dessutom finns det några modeller som också är kompatibla med stora virtuella assistenter som Google och Alexa. Om möjligt kommer de att tillåta oss att skicka vissa kommandon genom vår röst till själva uttaget, och detta påverkar funktionen för den anslutna enheten eller enheten.

Om du letar efter ett sätt att styra någon av dina hushållsapparater eller elektroniska enheter på avstånd, nedan visar vi dig några av smart plugin Modeller kompatibel med Google och Alexa.

Styr dina prylar med dessa smarta pluggar

Meross MSS120NHK

En smart plugg med två pluggar i själva pluggen och är kompatibel med stora virtuella assistenter, Apple HomeKit, Alexa, Google och SmartThings. Detta möjliggör fjärrstyrning och röststyrning av pluggen och timerfunktionen. Därmed kan vi tända, släcka eller programmera att tända och släcka hembelysningen även när vi inte är närvarande.

TECKIN SP22

Ett set med två TECKIN WiFi-uttag som kan fjärrstyras via Smart Life-appen. Kompatibel med Google och Alexa, så vi kan skicka vissa kommandon till uttaget med vår egen röst, till exempel för att kunna slå på eller stänga av enheten som vi har anslutit till dem. Låter dig ställa in scheman och timers så att utrustningen slås på eller av vid en viss tidpunkt.

TP-LINK Tapo P100

TP-LINK smart kontakt, kompatibel med Google och Alexa, låter dig styra din anslutna enhet var som helst. Vi kan fjärraktivera eller stänga av anslutna enheter, schemalägga på- och avstängningstider, ställa in en timer, etc. Den har också bortaläge som automatiskt slår på och av enheter vid olika tider på dygnet för att få det att se ut som någon. sedan hemma när vi är på semester.

TEKKIN 16A

TECKIN 16A är ett smart uttag med kompakt design som möjliggör fjärrstyrning via en mobiltelefon med hjälp av Smart Life-appen. Dessutom, på grund av det faktum att det är kompatibelt med Google och Alexa, låter det oss styra våra apparater eller enheter med hjälp av röstkommandon. Den har en timerfunktion och du behöver bara ansluta till Wi-Fi för att komma igång.

Ett paket med två Refoss-stubbar som är kompatibla med Alexa och Google Assistants. Programmerbara kontakter via eHomeLife-appen, som låter dig programmera det ögonblick du slår på eller av enheten eller hembelysningen. De erbjuder även mobil fjärrkontroll och röststyrning via assistenter. Den har ett scenläge som låter dig anpassa den efter dina önskemål.

Meross MSS210TRI

Den här gången är det en uppsättning med tre smarta WiFi-kontakter som är kompatibla med Alexa, Google Assistant och SmartThings. De är kompatibla med Ios- och Android-enheter via Meross-appen och låter dig fjärrstyra kontakten och den anslutna enheten eller enheten. Den har en europeisk säkerhetscertifiering för att inte äventyra de enheter som är anslutna till dessa uttag.

Valnöt

Ett paket med två smarta pluggar för att blåsa liv i vårt hem. De låter oss styra våra enheter på distans eller till och med med röstkommandon, eftersom de fungerar med Alexa och Google Home. De låter dig sätta upp användbara dagliga rutiner, kunna programmera dem att slås på och av vid specifika tider och har en låsfunktion för att förhindra att de manipuleras av de små i huset.

Meross MSS425F

Den här gången är det en 4-vägs smart kontaktremsa som är kompatibel med Alexa, Google Assistant och SmartThings. Den har även fyra USB-portar, fjärrkontroll från iOS- och Android-enheter och möjlighet att ställa in olika på- och avtider för enheter som är anslutna till uttag. Den har överbelastningsskydd på alla fyra USB-portarna.

Zoozee SE131

Ett paket med fyra smarta WiFi-kontakter för fjärrkontroll av anslutna enheter. Har timing och programmeringsfunktion, röststyrning via Google Assistant och Alexa. Det bör noteras att denna Zoozee-kontakt har en mycket kompakt design (10,6 x 10,4 x 8,6 cm), vilket gör att vi kan koppla in denna kontakt till ett uttag och lämna ett annat ledigt uttag bredvid.

Etersky YX-DE03

Ett paket med två smarta kontakter som låter dig fjärrstyra anslutna enheter och skicka röstkommandon via Google Assistant och Alexa. Den har en timerfunktion som vi kan anpassa efter eget tycke genom appen på vår mobiltelefon. Det är enkelt att ställa in och ansluta till ett Wi-Fi-nätverk i vårt hem.

Relaterade artiklar

Back to top button