Smart watch Honor Watch GS Pro kom ut i Ryssland

Den 7 oktober börjar Ryssland acceptera förbeställningar för Smart Watch-klockan Honor Watch GS Pro. Klockan finns i tre färger: Charcoal Black, Marl White och Camo Blue. Kostnaden för Honor Watch GS Pro på den ryska marknaden är 19 990 rubel.

Honor Watch GS Pro

I Europa säljs Honor Watch GS Pro till ett dyrare pris på € 250 (23 040 rubel). Dessutom kommer ryska användare som har förbeställt den nya smarta klockan att få Magic Earbuds med aktiv brusreducering som en gåva, vars kostnad är 8 990 rubel separat.

Honor Watch GS Pro är varumärkets första robusta smartwatch som är MIL-STD-810G-certifierad och utrustad med ett massivt 790mAh-batteri. Honor Watch GS Pro-fodralet är tillverkat av rostfritt stål och polykarbonat. Den cirkulära AMOLED-skärmen mäter 1,39 tum med en upplösning på 454 × 454 pixlar. Klockan stöder över 100 träningslägen, inklusive skidåkning, snowboard, vandring och mer.

Den bärbara enheten innehåller följande sensorer: en optisk pulssensor, en SpO2-sensor, en accelerometer, ett gyroskop, en barometer, en kompass och en sensor för omgivande ljus. Det finns också en inbyggd GPS med Route Back-funktion.

Enhetens prestanda tillhandahålls av HiSilicon Kirin A1-processorn. Batteritiden för Honor Watch GS Pro når 25 dagar i lågeffektläge och 48 timmar med alla funktioner, inklusive GPS. Klockan kan användas med både Android- och iOS-enheter.

Relaterade artiklar

Back to top button