Smart TV med Android TV kompatibel med Stadia onlinespel –

Google Stadiums, internetjättens tv-spelsplattform, är väldigt seriös. Det är sant att upplevelsen i vissa fall kanske inte blir som förväntat, men vi tvivlar inte på att framtiden ligger hos dessa system och att allt är en tidsfråga. Dessutom behöver de också ha fler och fler kompatibla enheter. Om det redan fungerar direkt med vår Smart TV blir det mer intressant. Faktum är att vi precis har lärt oss vilket Smart TV med Android TV-system och andra enheter som låter dig spela online med Google Stadia.

Google Stadia var först tillgängligt kl Pixel 3, 3a, 4 och deras XL-varianter … Stödet utökades senare till mobiltelefoner med Ios eller Android, datorer med webbläsaren Google Chrome eller TV-apparater som använder Chromecast Ultra. Internetjätten lovade dock att den skulle installera applikationen på sina smarta TV-apparater och Android TV-enheter, och till slut uppfyllde den detta löfte.

Smart TV med Android TV och Stadia

Ironiskt nog har Google Stadia inte varit tillgängligt för Android TV än. Lyckligtvis är detta mycket nära att förändras efter att ha hörts officiellt Google-meddelande om det. Specifikt vet vi att vi kommer att ha en fullt fungerande Stadia-klient för kompatibla tv-apparater om ett par veckor.

Den 23 juni nästa år kommer vi att kunna spela onlinespel på den här plattformen på nästan vilken Android TV-enhet som helst. Som redan har hänt med stöd för mobila enheter, kommer det först inte att röra alla enheter, men det kommer att nå de viktigaste. Om vår tv eller tv-box inte finns med i listan garanterar inte Google den perfekta Stadia-upplevelsen.

modelllista är som följande:

  • Chromecast från Google TV
  • Hisense Android Smart TV (U7G, U8G, U9G)
  • Nvidia TV-sköld
  • Nvidia Shield TV Pro
  • Onn FHD Streaming Stick och UHD Streaming Device
  • Philips TV-serier 8215, 8505 och OLED 935/805 baserad på Android
  • Xiaomi MIBOX3 och MIBOX4

Det här är fantastiska nyheter för både spelare och Stadia eftersom det tar bort hindret för inträde. måste köpa en ny enhet (Chromecast Ultra) för storbildsspel. Dessutom vet vi att Google arbetar med att utöka stödet för nya modeller, både TV-apparater och andra tv-enheter med operativsystemet Android TV.

Relaterade artiklar

Back to top button