Smart rotation: den “intelligenta” rotationen av Galaxy Note II

Note: We hope you enjoy reading this article: Smart rotation: den “intelligenta” rotationen av Galaxy Note II

Hur många gånger har du sett bilden rotera på skärmen på din smartphone, medan du istället inte ville att den skulle röra sig alls: en sensor som är för reaktiv eller en lutning mer accentuerad än nödvändigt, kanske för att du ligger i sängen, har utförde en magi som ingen frågade. Lyckligtvis kommer Galaxy Note II att ta hand om oss!

Likadant till Smart vistelsesom använder den främre kameran för att hålla skärmen påslagen så länge vi tittar på den, även Smart rotation använder den främre optiska sensorn, denna gång för förstå riktningen på vår blick, och rotera skärmen efter det eller inte. I ett nötskal kommer det att vara möjligt att läsa eller titta på innehåll även i mycket accentuerade vinklar, utan att nödvändigtvis ha dem roterade, så länge det finns ett minimum av ljus i omgivningen så att kameran kan “se” korrekt.

Kanske inte den viktigaste av funktionerna, och kanske vissa skulle kunna argumentera om batteriförbrukningen (som vi ärligt talat inte vet hur hög den är), men det verkar fortfarande göra sitt jobb fullt ut och är verkligen en bra förfining av en funktion (den automatiska rotationen) som ibland kan bli frustrerande i sin användbarhet.

Relaterade artiklar

Back to top button