Smart Personal Diary för iPhone –

Skriv ner din dag klokt

Som vi noterat tidigare är syftet med tidningen att spela in allt som känts under dagen. Men sanningen är att det kan vara riktigt svårt vad man ska spela in så att inget händer oss. Reflection strävar efter att hantera dina negativa tankar och öka din positivitet för att i slutändan förbättra ditt personliga välbefinnande. Det är ett faktum att mental hälsa till stor del underskattas, vilket lämnar psykologin i bakgrunden. Men sanningen är att mental hälsa är lika viktig som fysisk hälsa. Det är därför du med Reflecty kommer att ha de nödvändiga verktygen för att utveckla vanan att positivt lyfta fram det som hände bra i ditt dagliga liv, för att undvika att du bara har den negativa sidan.

Det är därför du med Reflecty får en fullt intelligent dagbok. Du kommer aldrig att glömma att skriva något eftersom de i sina meddelanden kommer att påminna dig om att skriva ner din dagliga rutin. Detta är vad som helt löser minnesproblemet du kan ha när det kommer till daglig spårning. Men med Reflecty behöver du inte skriva eller något annat, utan innan dess kommer du att få några frågor i form av ett test. Till exempel bör du notera graden av din lycka, såväl som de aktiviteter du har gjort. Att vara med vänner, jobba, äta ute, resa … En serie aktiviteter som ständigt kommer att lyfta fram det du gjort under dagen. När du har taggat aktiviteterna kan du skriva en anteckning med titeln för att registrera dina intryck eller detaljer som du tycker är viktiga.

Alla dessa värden kommer att registreras och kan nås när som helst. I slutändan vill du ha en graf över variationerna i humöret som du hade. Du kommer att kunna betygsätta både den värsta dagen du har haft och den bästa på hela veckan. Detta är verkligen användbart, särskilt om du letar efter en mentalvårdspersonal. Alla nödvändiga mönster kan identifieras för att lära känna din inredning och de händelser som kan påverka dig mest.

Premiumversion som gör din dagbok mer komplett

Det är en applikation som kan användas gratis med dess grundläggande funktioner. Det finns inget behov av att betala för någon typ av prenumeration baserat på det, även om du gillar det kan du välja att betala för premiumversionen, vilket kommer att hjälpa dig på en daglig basis. Bland funktionerna som är integrerade i denna version finns obegränsade inspelningar, samt olika grafer för fullständig kontroll över alla inspelningar du gör. Således kan du dra full nytta av den artificiella intelligensen som är integrerad i denna applikation.

Men det bör noteras att appen inte är perfekt även med premiumversionen. Den största nackdelen, som utan tvekan är i språket, eftersom det bara är på engelska. Men sanningen är att ordboken som används och det faktum att det är en väldigt intuitiv applikation inte kommer att vara några större problem.

En widget som kommer att muntra upp dig varje dag

Reflection integreras med widgetfunktioner som du kan placera på din startskärm. För att öka din självkänsla kommer olika motiverande fraser att användas dagligen. De ändras automatiskt från dag till dag.

Dessutom kommer du med den här widgeten att ha direkt tillgång till din kalender, som kompletterar meddelandesystemet som vi pratade om tidigare. Utan tvekan är detta allt du behöver för att förbättra ditt personliga välbefinnande på en daglig basis.

Relaterade artiklar

Back to top button