Små konvertibla bärbara datorer för att fungera var som helst –

Även om detta också är ett problem i många fall. Dessutom för att det ibland är svårt att välja från en mängd olika möjligheter. Av denna anledning, och för att göra det så enkelt som möjligt för dig, har vi förberett en sammanställning där du hittar tio konvertibla bärbara datorer som kommer att bli din bästa allierade på jobbet.

Vad du behöver för att köra en konvertibel bärbar dator

När du letar efter en konvertibel bärbar dator för jobbet finns det ett antal faktorer att ta hänsyn till. Till att börja med, beroende på vilka verktyg du behöver, behöver du den här eller den modellen. Dessutom, för att arbeta med applikationer som kräver mycket grafikarbete är inte samma sak som att behöva cabriolet eller två i ett för kontorsautomationsuppgifter.

För att göra det enklare för dig, i vår topp över de bästa 2-i-1 bärbara datorerna för jobbet, har vi gjort ett urval av alla typer av modeller. På så sätt kommer du att kunna se kraften i var och en av de lösningar som du hittar senare för att köpa den som bäst passar dina behov.

Arbetar du med foto- eller videoredigeringsverktyg? Så lita på den förstärkta modellen för att kunna erbjuda tillräckligt med full kraft för att kunna flytta alla typer av program, oavsett om det är Sony Vegas, Adobe Photoshop eller något annat, utan alltför mycket problem. Å andra sidan, om du främst arbetar med kontorsautomation eller programmering behöver du inte en särskilt kraftfull modell.

Universalmodeller 13,3 tum eller mindre

Däremot ville vi fokusera på små datorer. Således har alla 2-i-1 bärbara datorer som du hittar i denna samling en skärmdiagonal som inte överstiger 13,3 tum. Förbi Satsar på en så liten cabriolet, du vinna på två mycket viktiga områden: rörlighet och autonomi.

Rörlighetsmässigt förstås en bärbar dator med skärm som inte når 14 tum kommer att ha riktigt diskreta mått. Tack vare detta kan du mycket bekvämt bära den i en ryggsäck, portfölj eller till och med i handen. Särskilt användbart om du alltid måste arbeta med en enhet från ovan som erbjuder kraft i en liten storlek.

När det gäller autonomi ville vi fokusera på produkter som erbjuder mycket lösningsmedelsbatteri … På så sätt kan du arbeta hela dagen borta från hemmet eller kontoret utan att behöva oroa dig för ett närliggande eluttag för att ladda din dator två-i-ett. Alla konvertibla bärbara datorer du hittar i den här kollektionen lovar en batteritid på minst 7 timmar, så de kommer mer än att tillfredsställa behoven hos de mest krävande användarna. Utan vidare kommer vi att gå igenom de olika alternativen vi har valt så att du kan köpa en två-i-ett-enhet med försäkran om att du gjort rätt val.

Dell Inspiron 13 2-i-1 7391

Den första cabriolet vi vill rekommendera dig är denna Dell Inspiron 13 2-i-1 7391 bärbar dator … Företaget är riktmärket när det kommer till att köpa denna typ av enhet, och denna modell är en av de största juvelerna i den amerikanska tillverkarens krona. Två-i-ett-enheten, som stoltserar med hög prestanda tack vare Intel Core i7-processor, stöds av 8 GB RAM och 512 GB SSD-hårddisk typ.

Lenovo Yoga 730

En annan bra rekommendation inom denna sektor är Lenovo. Den asiatiska tillverkaren har en verkligt komplett två-i-ett-katalog. Och denna Lenovo Yoga 730 är perfekt om du letar efter en konvertibel bärbar dator med liten formfaktor. Dessutom har den tillräckligt med grafikkraft för att flytta runt vilket program som helst utan problem.

Huawei Matebook 13

Den asiatiska tillverkaren överraskar genom att utrusta sin Huawei Matebook 13 med pekskärm, vilket gör denna modell till en hybrid mellan en cabriolet och en vanlig dator. Du kommer inte att kunna dubbla den som andra modeller, men kvaliteten på dess 2K-skärm spelar roll.

Teclast F6 Plus

Ett annat bra alternativ är TECLAST F6 Plus cabriolet. Modell med 8 GB RAM och 256 GB SSD-lagring tillsammans med en Intel N4100-processor. Dess huvudutställare? En autonomi upp till 7 timmars användning.

Tonysa Laptop 12,6 tums HD

Var försiktig med den här modellen eftersom det är en av de mest kraftfulla konvertibla bärbara datorerna du hittar. Främst för att dessa två i ett har en Intel Core i7 7500 U-processor. Och det skärm med en upplösning på 2880 x 1920 pixlar kommer att överraska dig med dess kvalitet.

TECLAST F5

Vi går tillbaka till TECLAST för att rekommendera deras F5 Convertible. Riktigt lätt två-i-ett tack vare 11,6-tumsskärmen. Resultat? Detta väger bara 1 kg så att du kan ta den med dig vart du än går utan att vikten är ett problem alls.

BMAX Y13 2 i 1

Om du fortsätter med det här urvalet av de bästa konvertibla bärbara datorerna eller 2-i-1 du kan köpa om du letar efter en liten formatmodell, kunde vi inte låta bli att rekommendera denna. BMAX Y13 2 i 1. Modell med 13,3-tums pekskärm, Intel N4120-processor, 8 GB RAM och 256 GB SSD-lagring.

KUU B1 2 i 1

Ett annat bra alternativ om du letar efter en liten cabriolet är KUU B1 2 in 1. A lätt produkt med en metallfinish för att visa upp ett mycket förstklassigt utseende.

Jumper EZbook X1

Vi kontaktade Jumper för att rekommendera EZbook X1, en 11,6-tums konvertibel bärbar dator, för att erbjuda en liten och lätt produkt. Lägg därtill Intel Apollo N3450-processorn och 6 GB RAM som den kombinerar, och du har den perfekta bärbara datorn för kontorsautomationsuppgifter.

BMAX Y11

Vi avrundar detta urval av de bästa konvertibla bärbara datorerna du kan köpa med denna BMAX Y11-modell. Den är verkligen väldigt lik Y13, men den har en skärm på 11,6 tum vilket gör den mer kompakt. Naturligtvis är dess Intel N4120-processor, tillsammans med 8 GB RAM och en 256 GB SSD-typ hårddisk som den gömmer inuti, mer än tillräckligt för att den här enheten ska fungera.

Relaterade artiklar

Back to top button