Små bekräftelser för 6,3 ” Note III men inte för den splittersäkra skärmen på GS IV

Note: We hope you enjoy reading this article: Små bekräftelser för 6,3 ” Note III men inte för den splittersäkra skärmen på GS IV

Rykten som går, rykten som kommer: om å ena sidan en “bekräftas” (den generösa 6,3-tumsskärmen för nästa Galaxy Note), å andra sidan nekas den (den okrossbara skärmen på Galaxy S IV).

Det första av dessa två “rykten” hade spridits igår, men kollegorna av Gränsen de rapporterar ett ganska intressant citat från en pålitlig källa:

Någon gång under nästa år, och det kan vara långt kvar, kunde vi fylla den största luckan i vår line up angående storleken på skärmarna.

Uttalandet är mindre kryptiskt än utseende: om du räknar ut, om Note II för närvarande står på 5,5 tum, måste vi hoppa upp till 7 tum för att hitta en ny Samsung-modell: så här är vad 6,3 tum av en slump skulle medianmåttet kunna fylla detta “stora gap” (och Note III skulle bli den idealiska enheten för att göra det).

Går vidare till Galaxy S IV istället, upplösningen full HD tas nu för givet (omöjligt att betvivla det, det är “de facto” standardupplösningen för toppsmartphones 2013), men trots de senaste ryktena, “Flexibla skärmar är fortfarande ett tag borta“(med andra ord: flexibla skärmar är fortfarande långt kvar), åtminstone enligt det senaste anonyma tipset om det.

Osäkerhet omger också presentationstider av GS4: källan bekräftar att det inte kommer att vara på CES (idén hade aldrig ens rört hjärnans förkammare) och kanske inte ens vid MWC i slutet av februari. I vilket fall som helst, med tanke på framgången med den nuvarande Galaxy S III, ser vi ingen anledning till varför Samsung skulle skynda på tiden för mycket, särskilt som koreaner nu verkar ha lärt sig läxan att det är bra att inte lägga för mycket tid mellan presentation och faktisk marknadsföring av produkten (personligen är jag också skeptisk till Mobile World Congress).

Relaterade artiklar

Back to top button