Sluta! Köp inte OnePlus 6 i Italien, utan flyg till öster och unna dig den vackra Avengers Edition! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Sluta! Köp inte OnePlus 6 i Italien, utan flyg till öster och unna dig den vackra Avengers Edition! (Foto)

OnePlus 6 kommer att finnas tillgänglig i Italien om några dagar, men som vi redan visste i Kina och Indien kommer det att finnas en specialutgåva med tema Avengers Infinity War. Och visst är det vackert (speciellt om du är ett fan av serien).

Baksidan av smarttelefonen, alltid i glashar en textur som påminner om kevlar, med Avengers-logotypen tydligt synlig på kroppen, och färger som blandar guld och svart, även på sidoknapparna på smarttelefonen. I den generösa förpackningen hittar vi också ett imponerande fodral med ansiktet på Iron Manoch några andra tillbehör med Avengers-tema, olika i varje förpackning.

Avengers-utgåvan tillkännages i Kina, där den kommer att finnas tillgänglig från den 22 maj, och kommer att göras officiell idag även för Indien, men åtminstone för tillfället förväntar vi oss inte den officiella landningen på andra marknader. Finns endast i snitt 8/256 GB, priset i Kina för denna variant är 4 199 yuan, medan det i Indien är 45 000 INR; i alla fall alltid cirka 560 €200 yuan mer än motsvarande vanliga version, men fortfarande billigare än på vår marknad.

Tilltalar det dig?

Relaterade artiklar

Back to top button