Släppte offentliga betaversioner av iOS 15 och iPadOS 15

Apple har släppt de första offentliga betaversionerna av iOS 15 och iPadOS 15. Nu kan alla testa dem på sina kompatibla enheter.

Släppte offentliga betaversioner av iOS 15 och iPadOS 15

Den offentliga betaversionen är i huvudsak en testversion av programvaran som kommer ut senare i år tillsammans med den nya iPhone-sortimentet. Tanken bakom den offentliga betaversionen är att ge entusiaster möjlighet att testa en tidig version av programvaran och hjälpa Apple att fånga buggar innan den officiella utgåvan.

Det är värt att notera att detta är en förhandsgranskning av programvaran och är buggy, så det är bäst att köra den offentliga betaversionen på en sekundär iPhone eller iPad. För att testa de första betaversionerna av iOS 15 och iPadOS 15 måste du registrera dig i Apple Beta-programmet med ditt konto. Det rekommenderas att du säkerhetskopierar enheten innan du installerar beta-programvara.

Apple släppte också offentliga betaversioner av watchOS 8 och tvOS 15 för kompatibel hårdvara. Den offentliga betaversionen av macOS 12 Monterey är dock ännu inte tillgänglig.

Minns att Apple tillkännagav iOS 15 och iPadOS 15 vid sin årliga Worldwide Developers Conference (WWDC) i början av juni. De slutliga versionerna av operativsystemet kommer på kompatibla iPhones och iPads i höst och innehåller uppdateringar till FaceTime, iMessage, Safari och Wallet.

Relaterade artiklar

Back to top button