Släng inte din gamla smartphone: 8 Galaxy S5 är kraftfullare än en Intel i7 2600 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Släng inte din gamla smartphone: 8 Galaxy S5 är kraftfullare än en Intel i7 2600 (foto)

De förfogande av gamla terminaler som inte längre används är verkligen ett uppenbart problem i den moderna världen, särskilt för teknikentusiaster som byter smartphone varje år. Samsung har dock hittat ett innovativt sätt att att återvinna dess produkter som skulle hamna i soptunnan och ge dem ett nytt och arbetsamt liv.

Genom det nya projektet Galaxy Upcyclinghar det koreanska företaget byggt ett “smartphonetorn” som kan bryta bitcoin. Det fina är att hårdvaran som används för anläggningen består av 40 “gamla” Galaxy S5som arbetar parallellt med att extrahera den välkända kryptovalutan.

Tack vare en detalj operativsystem skapat ad hocföreningen av mobila enheter kan uppnå och övervinna makten av en processor i skrivbordsområdet: som Samsung rapporterar, med 8 Galaxy S5 går du utöver prestandan hos en Intel i7 2600. Inte illa, eller hur?

Gruvtornet är en del av ett större projekt kring återvinning av Galaxy-produkter, med en plattform som snart kan bli öppen källa och vara till hjälp för alla dem som hittar enheter som de inte kan förstå.

Så om du också är i dessa förhållanden behöver du bara gå till den här adressen.

Relaterade artiklar

Back to top button