sladdlös dammsugare, pris och funktioner –

Dammsug allt du kan

Med maximal kraft 140AW , kommer denna modell att ansvara för att samla upp alla typer av smuts tack vare dess sugkraft 23 kPa att kunna plocka upp skräp av en viss vikt, såsom skruvar eller metalldelar. Denna kraft gör den särskilt användbar för rengöring av mattor och perforerade områden, eftersom den låter dig plocka upp mycket mer smuts med liten ansträngning.

Och om vi pratar om ansträngning, är huvuddraget i denna modell att den har en hopfällbar spak som gör att vi kan samla smuts från svåråtkomliga platser som botten av en säng, soffa eller någon stor möbel. Och faktum är att den här handen har en armbåge som gör att vi kan ta 90 graders vinklar för att göra det lättare för oss att ladda dammsugaren på svåråtkomliga ställen.

Visst har man ofta stött på en situation där man fått böja sig för att dra dammsugaren under en möbel, ja, med detta system kan man belasta sughuvudet mycket bekvämare. På så sätt kan vi sikta på maximal hastighet och undvika svåra kurvor som i slutändan bara påverkar vår rygg. Trött på att ta bort och lyfta din soffa för att dammsuga den? Om du har tur (om du har den höjd som krävs) kommer Redkey F10 att göra rengöringen mycket enklare.

Automatisk dammdetektering

Redkey F10

Med hjälp av en dammsensor kan Redkey F10 detektera mängden smuts vi har att göra med och på så sätt kalibrera sugkraften och rullrotationen efter behoven i varje situation. Denna rengöringscykel är kontrollerad 3-lagers filtrering (två av dem HEPA-filter ) för att minska utsläppet av damm och därmed undvika förorening av miljön, och det är värdelöst att dammsuga dammet om man flyttar det till andra sidan.

Efter evakueringen stannar alltså dammet kvar i tanken, och vi kommer inte ha problem med att ta bort kvalster eller några osynliga element under rengöringen.

Imponerande pris

Redkey F10

Det mest intressanta med Redkey F10 är att, genom att dra nytta av lanseringen den 8 juni, erbjuder tillverkaren en rabatt på nästan 100 $ på produkten, samt ger ut en smart tandborste vid de första 100 köpen av produkten. Kampanjen kommer att vara tillgänglig fram till den 15 juni på AliExpress, där du också kan tillämpa ytterligare rabatter med de andra tillgängliga kupongerna.

Relaterade artiklar

Back to top button