Skyddade AirPods Max fodral och fodral –

Något är fel med det ursprungliga Apple-fodralet

Smart Case, som är det officiella namnet på fodralet som kommer med AirPods Max, är något speciellt. Smakmässigt finns det ingen bättre åsikt än den andra, men sanningen är att det här fallet inte har trängt igenom användarna särskilt bra. Detta fodral/fodral med en konstig form, som påminner om en väska, skyddar en del av hörlurarna och låter dig även sätta hörlurarna i standby-läge, men det är inte särskilt bekvämt att förvara det någonstans i huset och inte särskilt bekvämt att ta med dig. den är utanför, Om den inte bärs i handen. Därför tycker vi att omslagen vi kommer att rekommendera är ännu mer intressanta.

Det här är hörlurar att ta hand om

Uppenbarligen finns det många anledningar till varför du bör ta hand om dina hörlurar. Även om debatten om huruvida dess pris är rättvist eller inte kan leda till långa och långa artiklar, är sanningen att ingen kan ändra deras värde, och oavsett din köpkraft är detta vanligtvis en stor investering. Byggmaterialen är premium, och även om de har bra reptålighet och så vidare, är de inte helt gratis. Av denna anledning är det inte bara viktigt att ha ett pålitligt skyddsfodral utan också obligatoriskt för alla användare som värdesätter sina enheter.

AirPods Max skärmskydd

Följande tillbehör som vi visar är inte avsedda att förvara öronsnäckorna som sådana, utan för att skydda deras känsligaste delar. Pluset med dem, förutom att de inte kostar mycket pengar, är att de helt kompletterar kroppen. Därför kan du köpa båda om du vill att Apple-hörlurar ska vara ännu säkrare.

Silikonfodral GEEMEE

Detta tillbehörsmärke erbjuder en svart, vit eller blå silikonstötfångare för AirPods Max. Dess material är mycket mjukt och skyddande, vilket gör det till ett av de bästa fodralen för att skydda dina hörlurar från repor, stötar och till och med damm om de inte har använts på ett tag. Den behåller också öronsnäckornas ursprungliga design utan att vara alltför märkbar att du bär en stötfångare.

Aerku fall

Fodralet är väldigt likt det tidigare, men från märket Aerku. Den är speciellt designad för Apple-hörlurar, med högkvalitativt silikon som ger en mjuk touch och inte irriterar huden vid kontakt. Den har ett lager som tillverkaren säger är kapabelt att absorbera 90 % av stöten som AirPods Max kan ta emot, så att du ser till att de inte skadas.

Idegy Cover

Det tredje fodralet för AirPods Max är annorlunda, och även om dess silikonmaterial är väldigt likt det tidigare, har det olika element. Men det är fortfarande mjukt och skonsamt för att skydda dina hörlurar. Den finns också i en mängd olika färger: vit, svart, orange, grön, blå och klar. Det senare är det mest intressanta för att behålla designen på hörlurarna som de är.

Fodral anpassade till AirPods Max

Följande tillbehör är fodral i sig själva, som, som vi sa i föregående avsnitt, låter dig bära inte bara Silicone AirPods Max-fodralet utan också själva Smart Cover så att de kan fortsätta sova. …

Weiying förvaringsväska

Om du har hörlurar som inte kommer från Apple kommer detta fodral troligen att fungera för dig. Den är dock designad för och för AirPods Max, med ett mycket mjukt och kompakt ytterfoder som vi till och med hittar ett handtag med för att bära den bekvämt. Den dubbla blixtlåsförslutningen garanterar också skydd, och inuti hittar vi mjuka material för att förvara öronsnäckorna utan rädsla för repor.

Co2CREA täcker

Det här märket är ett av dem som erbjuder ett större utbud av fodral i olika färger, även om det vi lyfter fram i grått, kan du besöka deras butik på Amazon för andra alternativ. Inuti hittar vi en plats för hörlurarna med sitt originalskydd och ett hålrum i mitten för att även rymma laddningskablar eller anslutningskablar för kontakter. Den har mjukt material på insidan och hårt på utsidan för att garantera ett bra skydd.

Stecto fall

Detta är ett av de mest varierade fodralen när det gäller design, med en differentierad styling skapad för AirPods Max och med ett dedikerat utrymme inuti, där vi hittar tillräckligt med utrymme för att förvara dem utan att röra sig, och med en meshficka för kablar och annat tillbehör…. Om du ramlar eller blir påkörd kommer de inte att skadas tack vare det bra kroppsmaterialet.

Jannyshop hårt fodral

Hos Jannyshop kan vi få detta fodral, som inte bara perfekt står emot eventuella stötar, repor och andra stötar från AirPods Max och själva fodralet, utan även är stänktåligt. Inuti hittar vi mjuka skyddsmaterial och fickor anpassade efter Apple-öronsnäckornas form och storlek.

ZtotopCase bärväska

Det yttre filtmaterialet är mycket mjukt att ta på, fläckar och stöttåligt som aldrig kunde vara mindre. Inuti hittar vi den perfekta följeslagaren till AirPods Max, eftersom de kan förvaras i total komfort och även med en tillbehörspåse i mesh. Nackdelen är att den inte riktigt passar med Smart Case.

Enkomi omslag

Detta fodral är anpassat för att passa AirPods Max och hindrar dem från att röra sig inåt tack vare ett foder som är anpassat efter storleken på dessa öronsnäckor. Den har en mjuk insida, där vi till och med hittar en nätficka, och den yttre delen, trots inte särskilt uttalad tjocklek, skyddar tillbehöret perfekt från stötar.

Minear Eva Hard Case

Det här är det som skiljer sig mest från resten eftersom det inte är inriktat så mycket på Apples AirPods Max, men kan vara en bra allround-enhet om du har andra liknande tillbehör att hålla på regelbundet. Hur som helst, Apple-öronsnäckor passar perfekt, och du kan dra nytta av deras vattentålighet eller stöt- och reptålighet.

Relaterade artiklar

Back to top button