Sky Go finns även för Samsung Galaxy S II, S III, Note och Note II

Note: We hope you enjoy reading this article: Sky Go finns även för Samsung Galaxy S II, S III, Note och Note II

Himmel Och Samsung undertecknar idag officiellt ett nytt avtal som kommer att hjälpa till att föra Sky-kanaler till nya enheter från det koreanska företaget. Faktum är att om tjänsten innan var reserverad för surfplattor, nu har denna kompatibilitet utökats till 4 smartphones: S II, S III, Notes and Notes II, kommer därför att fiska bland de mest kraftfulla Samsung Galaxy-enheterna, men utan att glömma föregående generation. Ansökan kommer att finnas tillgänglig från och med imorgon den 29 november.

För att följa pressmeddelandet.

SKY – SAMSUNG: DET RIKTIGA ERBJUDANDET AV SKY GO

LANDAR PÅ SAMSUNG SMARTPHONES

Fotboll, sport, tv-serier, barnprogram och det bästa från Sky

nu tillgänglig på Samsungs smartphones,

när som helst och med högsta kvalitet

Milano, 28 november 2012 – Sky Italia och Samsung Electronics Italia meddelar att Sky Go – tjänsten som tar TV:n ur hemmet och låter betal-TV-abonnenter gratis få tillgång till ett brett urval av plattformskanaler på sin smartphone – nu också är tillgänglig på enheter Samsung Galaxy S II, Galaxy S III,Galaxy Note Och Galaxy Note II.

Sky tar därmed ett nytt viktigt steg framåt vad gäller tillgänglighet och användbarhet av Sky Go, på några av de mest utbredda och avancerade smartphones på den italienska marknaden, och Samsung Electronics kan berika sina flaggskeppsmodeller med en applikation och en tjänst. har valts ut av över 1,1 miljoner hushåll.

Sky Go fanns redan på våra surfplattor och vi är nu mycket glada över att kunna erbjuda denna tjänst även på våra mycket uppskattade smartphones “, säger Antonio Bosio, Products & Solutions Director för Samsung Electronics Italia. “Vi kommer att fortsätta att berika Samsungs produkter med lösningar och innehåll från utvalda partners: det är med applikationer som Sky Go som kunder kan dra full nytta av funktionerna och potentialen hos våra enheter. Genom Samsungs sortiment av surfplattor och smartphones är det möjligt att komma åt Sky Go när som helst för en exceptionell upplevelse på resande fot.

“I ett sammanhang där tittarnas konsumtionsvanor utvecklas snabbt och användningen av tv-innehåll i allt högre grad tenderar att” gå ut “från hemskärmarna – kommenterade Umberto Angelucci, Sky Chief Technology Officer – det är viktigt att säkerställa bästa möjliga tittarupplevelse, även på resande fot. Det är därför vi fortsätter att investera i utvecklingen av Sky Go och den efterlängtade lanseringen av Samsungs smartphones multiplicerar möjligheterna för våra prenumeranter att komma åt sina favoritprogram på enheter som garanterar den excellensstandard som utmärker Sky”.

Med Sky Go kommer alla Sky-prenumeranter som äger Samsung Galaxy SII, Galaxy SIII, Galaxy Note och Galaxy Note II smartphones – med Ice Cream Sandwich eller Jelly Bean operativsystem – att ha tillgång till Wi-Fi och 3G till det rikaste och mest varierade utbudet av linjär TV i rörelse: 28 fotbollskanaler, sport, nyheter, tv-serier, underhållning, dokumentärer, barnprogram.

Relaterade artiklar

Back to top button