Skulle Huaweis animojis “kommer snart”, kanske på P20-serien?

Note: We hope you enjoy reading this article: Skulle Huaweis animojis “kommer snart”, kanske på P20-serien?

Den nya Huawei P20-serien borde ha mycket gemensamt med iPhone X, och inte bara för hacket som kan finnas på varianterna Plus Och Gräl. De senaste veckorna har rykten cirkulerat om ytterligare en funktion inspirerad av den i Apples toppsortiment, som Huawei skulle ha skapat en egen version av: den mycket trevliga animoji!

Ännu en bekräftelse på deras närvaro på det kinesiska husets nya smartphones kommer från läckaren Ringla. Tack vare en tweet som släpptes för några timmar sedan meddelade läckaren att nästa Huawei-produkter är på väg att anlända “Ansiktsanimationer i 3D“, liknande de för iPhone X, bifogar också en förklarande bild.

Även om P20-serien inte är direkt involverad, är det ganska intuitivt att tro att dessa enheter kommer att vara de som ska göras Börja Huaweis nya animoji, kanske genom att integrera dedikerad hårdvara och sensorer.

Sanningen kommer att avslöjas först den 27 mars, dagen för den presentation officiellt, men ledtrådarna verkar nu ganska tydliga och likheterna mellan Apple och Huawei blir allt tydligare.

Du skulle vara Lycklig av en eventuell ankomst av animoji även på Android? Låt oss veta i kommentarerna!

Relaterade artiklar

Back to top button