Skulle du vilja ha en sådan här smartphone? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Skulle du vilja ha en sådan här smartphone? (Foto)

En tvivelaktig rapport från GizmoChina talar om en Mi MIX 2 som vi ärligt talat inte alls tror på, men den ger oss ändå möjligheten att föra ett litet resonemang, eller hur långt nästa smartphones kommer att gå i ett försök att bli “helskärm” .

Bilderna nedan, förmodligen bara resultatet av vilken fantasifull designer, borde föreställa efterföljaren till Mi MIX, som skulle behålla mer eller mindre samma storlek, men som skulle få sin skärm till upplösning QHDmen framför allt att “fästa” den på smarttelefonens fyra sidor.

Lösningen för bristen på utrymme för den främre kameran skulle ligga i en “borttagbar” sensor, liknande (men inte samma) som Honor/Huawei redan har gjort tidigare.

Utan tvekan är designen slående, men vi är verkligen säkra på att den också har en viss användning? Även om man antar frånvaron av fantomberöring, bräckligheten och besväret med att behöva interagera upp till kanterna är obestridligt. Det gör så klart att du kan göra smartphones med större skärm i mindre storlekar än de nuvarande, men kanske har de mycket hatade ramarna ett minimum av syfte.

Eller inte. Vad tycker du om det?

Relaterade artiklar

Back to top button