Skulle detta foto referera till Honor Note 9, eller är 7 “för många för att kalla det Honor 10 Plus? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Skulle detta foto referera till Honor Note 9, eller är 7 “för många för att kalla det Honor 10 Plus? (Foto)

För mer än ett år sedan berättade vi om den hypotetiska efterträdaren till Honor Note 8, som ännu inte har sett tjänstemannens ljus. Idag dök en ny detalj upp relaterad till Hedersnot 9den hypotetiska nästa phablet av den kinesiska tillverkaren, som skulle sticka ut främst för storleken på dess display.

Informationen om diagonalen på displayen är verkligen relevant men också den enda vi har för tillfället, tack vare bilden som läckt online och rapporteras i vårt galleri: som du kan se är detta en tryckt fraktetikett som går tillbaka till några dagar sedan, relaterad till leveransen av vissa enheter med ett kodnamn “Ravel“integrerar en display från ben 6,9 tum. Vi vet inte storleken på enheten men även om kanterna var väl optimerade skulle vi fortfarande ha att göra med en phablet vid gränsen av tabletten.

Historien om namnet har blivit ännu mer komplicerad efter uttalandena av Zhao Mingpresident of Honor, enligt vilken hans företag tänker på en Honor 10 med större display så varför inte ringa honom Honor 10 Plus? En av anledningarna mot det är att det kan bli för stor skillnad med Honor 10, vad gäller enhetstyp, även om vi fortfarande inte vet hur dimensionerna på kanterna kommer att hanteras.

Vi upprepar att den information som rapporteras för tillfället inte är officiell och inte särskilt tydlig: Vi vet inte om enheten faktiskt kommer att lanseras av Honor och att det finns andra tolkningar av bilden som läckt ut på nätet, orelaterad med hederspresidentens uttalande. Vi återkommer för att uppdatera dig om historien om ytterligare detaljer dyker upp.

Relaterade artiklar

Back to top button