Skulle ASUS ZenFone 5 och dess skåra klara sig utan animoji? Här är ZeniMoji! (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Skulle ASUS ZenFone 5 och dess skåra klara sig utan animoji? Här är ZeniMoji! (video)

Genom att bara reservera en flyktig blick på nya ASUS ZenFone 5 och 5Z, skulle även de mindre entusiastiska över det mobila landskapet omedelbart märka det uppenbara inspiration till smartphonen som mest av allt, på gott och ont, har skapat rubriker under de senaste månaderna: iPhone X. hack och den övergripande frontdesignen, den dubbla bakre kameran anordnad vertikalt, alla element som förråder ASUS’ tydliga hyllning till den senaste flaggskeppsmodellen av äpplet. Saknas det fortfarande något i överklagandet?

Visst, den animojieller den mest diskuterade mjukvarunyheten bland de som erbjuds av iPhone X, mycket onyttig hur roligt. ASUS slösade dock ingen tid och ville fylla denna sista lucka och presenterade sin mycket personliga omtolkning, kallad ZeniMoji. Som du kan se från videotrailerden taiwanesiska tillverkarens dynamiska smileys återupptas i stil med iPhone X, och lovar att kunna fånga och återskapa i realtid väl 52 ansiktsuttryck.

ZeniMoji kan användas under sessioner av direktsändning eller under loppet av videosamtal. Ett roligt sätt att kommunicera, som ASUS definierar det. En funktion som knappast kommer att övertyga dig, ensam, att köpa en ny ZenFone 5, men som förblir en rolig uttrycksform och som du lugnt kan strunta i, om den inte faller dig i smaken.

Relaterade artiklar

Back to top button