skruvmejsel, lampa och mer –

Xiaomi-produkter för vardagsrummet

Låt oss börja med den snygga utrustningen eller tillbehören från denna tillverkare som vi kan placera i vardagsrummet (eller, naturligtvis, i det rum du väljer).

Xiaomi Mi Laser

Om du tycker om att titta på TV-program och filmer i ditt vardagsrum är en av de vackraste och mest användbara sakerna du kan köpa Xiaomi laserprojektor … Just den här modellen kan projicera en skärm med en maximal diagonal på 150 tum med Full HD-upplösning. Den har en maximal ljusstyrka på 5 000 ANSI lumen, inkluderar en Android TV som operativsystem och har på anslutnings- och anslutningsnivå: Bluetooth 4.2, Ethernet, HDMI, USB 3.0 och 3,5 mm ljud in och ut jack.

Xiaomi Mi Smart Space Heater S-Heater

En annan intressant utrustning, speciellt för den kalla årstiden, är Xiaomi. Mi Smart Space Heater S-Heater. Detta är en smart värmare, som namnet antyder, som har 2 200 watt effekt, inkluderar en handdukstork och naturligtvis är IPX4-stänksäker. Dessutom är det en smart enhet och vi kan styra den med rösten genom Alexa och Xiaomi ecosystem home app.

Xiaomi Mi Smart Constant Fläkt

Men om du vill ha den totala motsatsen till den tidigare enheten, är en annan av de mest “snygga” Xiaomi-enheterna (trots att det är en produkt) Mi Smart stående fläkt … Fläkten finns i två olika storlekar, med olika effektnivåer, timer och även smart Wi-Fi-kontroll. Om du vill veta mer om detta kan du kolla in vår djupgående analys på YouTube.

Xiaomi-utrustning för köket

Även om detta kan låta konstigt eller häpnadsväckande (om du inte vet alltför väl hur långt denna tillverkares produktsortiment går), har Xiaomi också i sin katalog en serie snygga tillbehör för våra kök. Således kan du inte bara laga mat, utan också göra den mycket “svalare”.

Xiaomi Mi heminduktionsspis

Xiaomi Mi heminduktionsspis det är, som du kanske har gissat, en bärbar induktionsspis. En modell med 100 olika tillagningslägen och 99 värmenivåer som vi kan styra över telefonen. Den har en vikt på 2,1 kg, en effekt på 2 100 W och en diameter på 28 cm.

Xiaomi Mi vattenkokare

Vi fortsätter med Xiaomis köksprodukter Mi elektrisk vattenkokare , vattenkokare. Den har en 1,5 liters tank i rostfritt stål med en kapacitet på 1 800 watt. Det är den idealiska utrustningen för alla som behöver snabbt och okomplicerat varmt vatten för matlagning, bryggning av te eller något annat ändamål. Det räcker bara att fylla tanken, slå på den och den kommer att kunna bibehålla vattentemperaturen i upp till 12 timmar.

Xiaomi Mi riskokare

Slutligen, i katalogen för köksprylar hittar vi den snyggaste riskokaren på marknaden: Mi riskokare … I den kan vi koka ris på ett stort antal sätt (mer än 3 000 sätt) i dess 3-liters volym. Det blir lika enkelt som att lägga till vatten, ris och programmera för att få ut maten på rätt ställe och viktigast av allt, utan bekymmer.

Xiaomi-produkter för studion

Vi fortsätter med utrustningen från denna tillverkare och befinner oss på kontoret eller för att studera. Här hittar vi några idealiska produkter för design- och stilälskare som detta märke följer.

Xiaomi böjd bildskärm

Den första produkten för detta rum i huset som vi vill prata med dig om är Xiaomi böjd bildskärm … Det är en skärm på 34 tum med WQHD-upplösning och bildförhållande på 21: 9. Vi kan justera höjden och vinkeln efter eget tycke, och estetiskt liknar den produkterna som presenterats av denna tillverkare hittills, men i matt svart…. Specifikationsmässigt har den 4ms svarstid, 144Hz frekvens och är FreeSync-kompatibel.

Xiaomi Mi Pro Smart LED-bordslampa

En av de välkända Xiaomi-produkterna med en enkel men ändå attraktiv design är bordslampan. I det här fallet vill vi berätta om nästa version, Bordslampa Mi Smart LED Skrivbordslampa Pro … Denna lampa har en större ljusstorlek, intensitet och olika bildförhållande. Liksom den föregående har den en knapp på basen med vilken vi kan styra ljusets intensitet och färgtemperatur. Dessutom är det i det här fallet en lampa som är kompatibel med alla smarta assistenter på marknaden, så vi kan styra den med röstkommandon.

Även om du inte behöver en dedikerad lampa och du godkänner en av dessa övervaka modellalternativ, du kan välja denna Xiaomi-modell.

Vertikal trådlös laddare

Ett intressant tillbehör för ett skrivbord kan vara ett sådant vertikal trådlös laddare … Dess design är enkel men ändå effektiv, med en svart finish som många av tillverkarens produkter. Den har en maximal effekt på 20 watt.

Annan snygg teknik från Xiaomi

Slutligen finns det många andra enheter från denna tillverkare med mycket genomarbetade design, som dessutom ger oss mycket i vårt dagliga liv.

Xiaomi Mi billaddare

Det första tillbehöret vi vill att du ska känna till är bilen. laddare med qi … Denna enhet har en effekt på 20W och en mycket effektiv design. Den innehåller en USB-C-port i botten, vilket ger oss möjlighet att driva detta tillbehör.

Xiaomi skruvmejsel

Och om vi pratar om snygga produkter kan man inte låta bli att nämna precisionsskruvmejsel paket som finns i Xiaomi-katalogen. Han har totalt 24 olika nibs, som förvaras i en metalllåda.

Dessutom har denna tillverkare också elektrisk skruvmejsel alternativ i din katalog. En apparat som givetvis har en design som följer samma linje som den förra.

Xiaomi handdammsugare

Till sist, vem sa det dammsugare kan inte vara “vacker” lika väl som användbar. I produktfamiljen Xiaomi finns den här bärbara dammsugaren som du kan ta med dig vart du än går tack vare sin lilla storlek. Den kanske inte har den bästa batteritiden, men dess 120W kraft kommer att hålla oss rena från vårt skrivbord, bilen eller vilken annan yta du behöver.

Relaterade artiklar

Back to top button