Skolsystemet i West Virginia förbereds för att byta från Chromebooks till iPads

En utbildarstyrelse i West Virginia har enhälligt röstat för att byta från Chromebooks till iPad för sin personal som en del av ett pilotprogram för att föra Apple-produkter till den sekundära nivån under de närmaste åren.

Förslaget presenterades för Berkeley County Board of Education den 5 juli och inkluderade 180 iPads, Apple Pencils, iPad-fodral och Apple TV för lärare vid pilotskolor. Köpet noterades till $110 000 och kommer från bidragsfinansiering.

Pilotskolorna inkluderade Martinsburg High School, South Middle School och Musselman Middle School.

Tidigare hade skoldistriktet använt Chromebooks, men flera anställda hade vänt sig till skolstyrelsen och bett om alternativ.

Så småningom är målet att ge eleverna iPads och Apple-enheter, även om processen troligen kommer att ta några år.

“Istället för att hoppa all in, vill vi göra det här till en långsam process,” sa Maranda Ralph, biträdande chef för instruktionsteknologi. “I slutet av dagen handlar det verkligen inte om en enhet, det handlar om att förbättra instruktionen.”

I april lovade Skottland att ge alla elever i Edinburg en iPad som en del av initiativet “Edinburgh Learns for Life”. För närvarande strävar programmet efter att köpa 39 000 iPads för studenter och personal.

Relaterade artiklar

Back to top button