skärmen som förvandlar din Xbox Series S till en handhållen konsol –

xScreen gör Xbox Series S bärbar

Intresset för att konvertera stationära konsoler till bärbara versioner avtar inte, det finns alltid de som tycker att det är intressant att ta med sig allt, ta ett minimum av utrymme. Därför är det inte konstigt att det finns de som vill förvandla din Xbox Series S till en handhållen konsol även om det är ganska portabelt.

xScreen är ett av de projekt som kommer ut på Kickstarter då och då och som lyckas fånga uppmärksamheten hos ett stort antal användare. I det här fallet, eftersom det erbjuder allt du behöver för att förvandla de minsta Microsoft nästa generations konsoler, är det ett alternativ som du kan bära från en plats till en annan.

Utrustad 11,6 tums skärm 1080p och 60Hz-upplösningen är inte dess tekniska specifikationer, utan det faktum att den är designad för att anpassa sig perfekt till konsolen. Så mycket att när den väl är ansluten kan du fälla ner den som en bärbar dator och transportera den i full säkerhet utan att bli skadad.

Det är också en viktig faktor eftersom det blir en bärbar lösning: vikten som detta displaytillbehör lägger till Xbox Series S är bara 695 gram. Det vill säga, totalt kommer setet att väga cirka 2,7 kg. Så du kan bära den i din väska eller ryggsäck utan att lida särskilt mycket. Åtminstone inte mycket mer än vad som krävs för att bära runt på vissa speldatorer som är mer bärbara än bärbara.

Naturligtvis för att mata honom ändå du måste ansluta den till en elektrisk ström … För det verkar inte finnas något internt batteri. Vilket egentligen inte är så vettigt, för vi tror inte att det kan ge många timmars spel om den måste leverera el till både skärmen och själva konsolen.

Den bärbara Xboxen finns redan och är din alldeles egna smartphone med xCloud.

XCloud-projekt

Ur en prylälskares synvinkel bör det erkännas att xScreen är ett häpnadsväckande förslag, även om du som ett projekt som syftar till att bli verklighet genom Kickstarter också måste vara försiktig om slutprodukten förändras.

Det ska dock stå klart att detta fortfarande är något för en nisch av användare med mycket specifika behov. För medan 11-tumsskärmen kan vara liten är upplösningen bra. Men eftersom du behöver ett uttag … ser det inte ut som var du än går, så har du en TV som du kan koppla in den i?

Naturligtvis kommer vi inte att distrahera uppmärksamheten från idéer och förslag, men om du verkligen vill njuta av Xbox-spel någonstans finns det inget bättre än att satsa på xCloud. Microsofts molnspeltjänst fortsätter att utvecklas, och företaget självt har redan meddelat att de vill ta med den till smarta tv-apparater via en app. Glöm inte att förbättra upplevelsen för dem som använder sin smartphone eller surfplatta, vilket onekligen är en riktig bärbar Xbox.

Relaterade artiklar

Back to top button